Simona Ionescu / Redactor Șef

Mascații celebrează Ziua Îndragostitilor: „Uneori inima…”

Mascații celebrează Ziua Îndragostitilor: „Uneori inima…”
De Ziua Îndrăgostiților, inclusiv instituțional se iubește și se fac declarații de dragoste. Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, gândurile de iubire au apărut de la prima oră începutului programului de lucru, luni dimineață.

Pe la 8 dimineața, polițiștii au făcut o postare în care spun că „Uneori, inima e precum ușa la 6 dimineața. Nu știe ce a lovit-o”. Acesta e mesajul suprapus unei imagini în care apar mascații de la trupele speciale. Oamenii legii au completat mesajul cu următoarele cuvinte: ”Iată de ce… Valentine’s Day poate fi… everyday! Să aveți o zi frumoasă!”.

Cei de la Ministerul Afacerilor Interne au amintit faptul că, în conformitate cu regulamentul, intervențiile mascaților nu pot începe mai devreme de ora 6:00. Este rațiunea pentru care atunci când au misiuni precum descinderi cu percheziții sau reținearea unor suspecți periculoși, ei acționază efectiv la adresă începând cu ora 6:00 fix.

Bărbații râd de postarea MAI

Mesajul MAI s-a viralizat rapid. Și sute de comentarii au fost făcute în mai puțin de o oră. „Mi-ați făcut ziua mai frumoasă… și nu pentru că ați băut / bătut cafeaua la ora 5 în casa mea…”, a scris Iulia, fan activ al contului de socializare al MAI. Multe doamne au apreciat imaginea cu cei doi mascați. În timp ce  bărbații mai ales s-au pus pe comentat legat de modul de intervenție al MAI, amintind episodul în care  mascații au încurcat adresele și au spart ușa unei familii care nu avea nicio legătură cu dosarul în care acționau.

„Dacă ar fi măcar la 6 dimineața. Dar voi sunteți harnici și le loviți la 4 când încă lumea doarme”, a scris cineva. Iar replica a venit îndată: „Și lovesc ușa greșită, a vecinului cu copii mici”.

Câțiva urmăritori bărbați ai contului de socializare al Ministerului Afacerilor Interne au fost cel mai nemulțumiți în legătură cu postarea de Ziua Îndrăgostiților. „Nu stiu cine va scrie textele, dar sa nu va mai scrie!”, a comentat cineva. Un altul  a continuat ideea în aceeași direcție: „Oare veți realiza vreodată că, o așa instituție, practic se face și mai mult de ras prin aceste glume?”.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre