Simona Ionescu / Redactor Șef

Mioara Roman, la un pas de o mare nenorocire. Oana reușește cu greu să se țină tare

Mioara Roman, la un pas de o mare nenorocire. Oana reușește cu greu să se țină tare
Cu puțin timp în urmă Mioara Roman a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău. Iată ce a spus Oana.

Problemele de sănătate ale Mioarei Roman par din ce în ce mai mari, mama Oanei Roman ajungând din nou pe mâna medicilor.

Mioara Roman, la un pas de o mare nenorocire. Oana reușește cu greu să se țină tare

Oana Roman le-a dat o veste tristă fanilor, când a anunțat că Mioarei i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost internată de urgență în spital. La scurt timp, Oana a revenit cu un alt mesaj, în care a precizat că cea care i-a dat viață pare să fi scăpat de ce a fost mai rău. Vedeta le-a mulțumit fanilor săi pentru sprijinul acordat.

„Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni”

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pt mine înseamnă enorm pt ca îmi dați putere și nu ma simt singură. Rugați-vă pt sănătatea voastră și a celor dragi pt ca nimic nu contează mai mult decât sănătatea”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Mioara e internată la un centru de recuperare și îngrijire

După ce a fost diagnosticată cu Parkinson, Mioara Roman e internată la un centru de îngrijire și recuperare, unde are parte de îngrijire și monitorizare 24 de ore din 24. „Locul ăsta este absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare, e spectacol.

Ia uitați ce frumos e”,  a spus Oana Roman, pe InstaStory, cu ceva timp în urmă. Pentru a-i asigura mamei sale cele mai bune condiții, Oana Roman plătește o sumă considerabilă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre