Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida, atacată din nou de femeia cu pietroiul. Acum a spart geamurile de la Acces Direct

Mirela Vaida, atacată din nou de femeia cu pietroiul. Acum a spart geamurile de la Acces Direct
Mirela Vaida a fost din nou atacată, în urmă cu câteva momente de aceeași femeie care a aruncat cu un bolovan în ea, în luna martie.

Un nou atac a avut loc în urmă cu scurt timp, în platoul Acces Direct. Mirela Vaida a fost din nou ținta unui atac la Acces direct. Individa care a vrut să o omoare cu bolovanul pe 19 martie a revenit astăzi, la exact două luni, la locul faptei. 

Incidentul de azi a avut loc în timpul difuzării unui material despre moartea mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară. Mirela Vaida a întrerupt reportajul respectiv pentru a le spune telespectatorilor că a fost din nou ținta celebrei Antoanela.

Mirela Vaida, atacată din nou. Antoanela a spart geamurile de la platou 

Totul s-a întâmplat în timp ce prezentatoarea era în direct, la fel ca data trecută. Antoanela, cea care a atacat-o prima oară pe Vaida, s-a întors la locul faptei, iar cameramanii au închis ușile. Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei, dar şi un echipaj medical, iar femeia a fost preluată şi dusă la spital. Se pare că până să fie prinsă, femeia a reuşit să spargă un geam de la platou. 

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

Mirela a cerut ajutor și a spus că nu înțelege de ce femeia a fost eliberată, când este clar că poate pune viața cuiva în pericol. „Suntem ca niște câini care latră la lună. Nu ne aude nimeni. Antoanela va fi mâine din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva? Să ne protejeze naibii cineva. Procurori, ați lăsat-o liberă, ce pot să fac eu?”. „Suntem terorizați”, a adăugat Mirela Vaida. 

Pe 19 martie 2021, aceeaşi femeie a reuşit să pătrundă în clădirea în care se desfăşura emisiunea Acces Direct, şi a aruncat cu un bolovan în direcţia Mirelei Vaida. Din fericire, atunci, colegii Mirelei Vaida au reuşit să o imobilizeze pe femeie până la sosirea Poliţiei.

Foto: Facebook, Acces Direct 

Dani Oțil se îmbogățește pe zi ce trece. Profit frumos de pe urma restaurantului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre