Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, dialog spumos în direct. De ce se contrează cele două vedete

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, dialog spumos în direct. De ce se contrează cele două vedete
Să nu se suporte Mirela Vaida și Amalia Bellantoni? Și dacă da, care să fie motivul adevărat?

Atât Mirela Vaida cât și Amalia Bellantoni sunt două femei pe care cu greu le poți stăpâni. Iată ce s-a întâmplat între cele două.

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, dialog spumos în direct. De ce se contrează cele două vedete

A izbucnit un conflict demn de luat în seamă între prezentatoarea Mirela Vaida și fosta concurentă de la Chefi la cuțite, Amalia Bellantoni. Povestea a început în urma unui subiect trist prezentat în emisiune. Mirela a avut-o ca invitată pe o bunică, al cărei nepot a murit și nepoata e internată în spital, iar mama acestuia nu a venit la înmormântare.

În timp ce Mirela a fost foarte emoționată, Amalia a încercat să îi ia apărarea mamei care și-a părăsit copiii, afirmând că a plecat de acasă pentru că nu îi era bine. Atunci, Mirela a izbucnit fără să mai țină cont de nimic.

„Amalia, ies eu în pauză sau ieși tu?!”

„Zici că ai un fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc! N-am acuzat pe nimeni, vorbim despre relația mamă-copil. Amalia, ies eu în pauză sau ieși tu?! Poți să pleci un pic mai devreme, te rog eu, că vreau să vorbesc cu verișoara Angelei despre ea și despre copii“, i-a spus Mirela Vaida, Amaliei Bellantoni.

După ce a ajuns acasă, Amalia a atacat-o pe prezentatoare

Inițial, Amalia n-a comentat prea multe, a părăsit platoul, dar după ce a ajuns acasă la iubitul ei, a început să-și dea drumul la gură. Ea s-a filmat în timp ce pregătea un preparat italienesc și a transmis un mesaj prietenilor din online, continuând să se laude cu familia și echipa sa.

„Eu sunt Bellantoni, nu sunt tristă, cum aș putea să fiu tristă, când al meu amore mă așteaptă așa. Ajungând la mine acasă, am o echipă de italieni, spre deosebire de alții, eu trăiesc în Italia, dar aici în România. Am adus pe meleagurile noastre pe toată lumea. Ceea ce mulți nu știți este că există o diferență dintre a putea și a vrea, eu pot. Alții nici nu știu ce vor. De la Messina și Pallermo, Ciao!”, a scris Amalia pe rețelele de socializare.

Internauții au luat atitudine

La scurt timp după reacția Amaliei, prietenii din online și-au spus opinia, afirmând că Amalia nu mai are ce căuta la televizor. ”Acolo să stai, să nu te mai întorci”, ”Ești enervantă, ai impresia că le știi pe toate și că ești moderatoare, foarte bine că ai părăsit emisiunea, ai doar statut de invitat. Mirela are dreptate, nu poți să duci o idee până la capăt că se bagă Amalia”, au spus internauții.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre