Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Monica Gabor plănuia de anul trecut evadarea din vila lui Mr. Pink. Mesajul ei: „Bărbia sus! Ne descurcăm noi!”

Exclusiv. Monica Gabor plănuia de anul trecut evadarea din vila lui Mr. Pink. Mesajul ei: „Bărbia sus! Ne descurcăm noi!”
Când s-a mutat în America, alături de Mr. Pink, a fost invidiată de toată România. Nimeni nu a știut că Monica Gabor nu a fost deloc fericită cu chinezul.

Să trăiești alături de un milionar, pare un vis pentru orice femeie. Însă Monica Gabor și Mr. Pink au fost un cuplu atipic. Ce s-a întâmplat cu relația fostei soții a lui Irinel Columbeanu?

Rețete și Vedete v-a împărtășit, din toamna anului trecut, că sunt probleme în paradisul româno-chinezesc. Atunci aflasem niște lucruri, iar Monica a postat pe Instagram o fotografie cu două fetițe care se joacă și pe care apare scris mesajul „Bărbia sus! Ne descurcăm noi!”. Mulți dintre urmăritorii ei l-au considerat un mesaj criptat.

La ce chinuri a supus-o Mr. Pink pe Monica Gabor. Prin ce a trecut fosta scorpie de la Zăvorani

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu după zece ani a șocat pe toată lumea. Ce să se fi întâmplat atât de grav ca Monica să spună stop și să înceapă o nouă viață? Din câte se aude pe surse din preajma lor, comportamentul chinezului a lăsat mult de dorit, iar Monica nu a mai putut să suporte și și-a luat tălpășița.

Ce se întâmpla în colivia de aur

Tânăra și frumoasa Monica Gabor nu a avut deloc viața pe care și-a dorit-o cu Mr. Pink, deși fotografiile de pe Instagram postate de brunetă arătau cu totul altceva. Sursele spun că aceasta a fost permanent controlată și monitorizată și avea senzația că trăiește într-o colivie de aur.

“Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, au mărturisit surse din anturajul femeii pentru playtech.ro.

Nu avea servitori în casă, făcea totul singură

Traiul de lux al Monicăi a venit la pachet și cu multe interdicții. Sursele susțin că aceasta nu avea voie să păstreze legătura cu nici un prieten din trecut, iar acest lucru a durut-o mult. “Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, mai notează jurnaliștii de la Playtech.

Nu avea voie să apară la televiziune sau să posteze pe rețelele de socializare

Dar asta nu e tot. Sursele susțin că Moni nu avea voie să apară la nici un post de televiziune, iar postările de pe social media se făceau doar după ce erau verificate de Mr. Pink. Dar chinezul a mers mai departe și i-a interzis femeii să se bronzeze, iar unghiile trebuiau date doar cu lac incolor. Cât privește saloanele de cosmetică, ajunseseră doar un vis al Monicăi, care se întreținea doar cu creme comandate de pe internet.

Live de la înmormântarea mamei

Tot sursele precizează că nici la moartea mamei sale Monica nu a fost lăsată să-și plângă durerea. Mr. Pink i-a spus atunci să facă live de la eveniment, pentru a ști tot ce face iubita lui. În aceste condiții, singura alinare a Monicăi a rămas fiica sa, care s-a mutat în America.

„Am perioade când am momente mai dificile”

Cu ceva timp în urmă, Monica a făcut o declarație din care reieșea că nu e deloc fericită în relația cu Mr. Pink. „Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme.

Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile.

Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, mărturisea Monica Gabor, cu niște ani în urmă, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Lucrurile scârțiau bine de anul trecut

Rețete și Vedete a publicat încă de anul trecut că lucrurile nu stau bine între Moni și Mr. Pink. Iată ce publicam în noiembrie 2020!

Irina Columbeanu s-a mutat în casa mamei ei și a iubitului acesteia, din Beverly Hills, de mai bine de un an, când tatăl ei, Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea și a fost executat silit de bănci.

Micuța ajunsese în situația de a nu avea un acoperiș deasupra capului, astfel că plecarea în America a fost singura soluție, pe care oricum și-o dorea.

Totodată, după câteva luni după ce a ajuns acolo, Moni și Irinuca au încetat orice acțiune pe siteurile sociale – deși inițial au făcut eforturi pentru a aduna un număr mare de urmăritori pe Instagram și pe YouTube. Fără nicio explicație, amândouă au dispărut, iar asta a frânt inimile multor fani ai Irinucăi, cât și a vechilor prieteni și colegi. Aceștia întreabă neîncetat pe conturile de Instagram și Facebook ce s-a întâmplat cu micuța, însă niciodată nu primesc răspuns.

Aflați mai multe amănunte citind și „Monica Gabor nu spune ce s-a întâmplat cu Irina, însă transmite un mesaj criptat. Mr. Pink e istorie!”

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre