Simona Ionescu / Redactor Șef

Ne va spune Cristi Borcea cum a ajuns atât de bogat? Îl întreabă Denise Rifai

Ne va spune Cristi Borcea cum a ajuns atât de bogat? Îl întreabă Denise Rifai
Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai. Jurnalista îl iscodește despre averea  fostului acționar al clublului Dinamo și despre femeile din viața lui.

Cristian Borcea (50 de ani) este următoarea persoană publică care va răspunde întrebărilor directe adresate în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D. Să vedem dacă ne spune cu sinceritate cum a ajuns atât de bogat.

Ne va spune Cristi Borcea cum a ajuns atât de bogat?

Cristi Borcea este cunoscut ca un om bogat, cu multe neveste și mulți copii.  Marți, 19 ianuarie, fostul acționar al clublului Dinamo va oferi răspunsuri privind viața sa personală tumultoasă, dar și averea impresionantă pe care o deține.

Jurnalista Denise Rifai îl va întreba și despre experiența din pușcărie? Omul de fotbal a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, dar a fost eliberat condiționat după ce executase 4 ani și patru luni din pedeapsă.

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”.

“Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”

“Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”

“Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”

Acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce se spune despre averea lui Cristi Borcea

Conform Top 300 Capital cei mai bogați români realizat de revista Capital, Cristi Borcea ar avea o avere de 82 de milioane de euro.

Cristi Borcea a intrat în fotbal în 1995, pe când n-avea liceul terminat. Abia la 26 de ani, a reuşit să-şi ia diploma de Bacalaureat, la un liceu din Fierbinţi. Intrarea la Dinamo s-a făcut fără fast, scrie evz.ro.

A fost adus de Cornel Ţălnar şi luat în primire de Cornel Dinu. „Noi, fotbaliştii, l-am cunoscut drept şoferul lui Dinu sau cel care-i căra pardesiul”, spunea Florin Prunea.

A fost folosit pe post de „cuier” de Cornel Dinu, dar, treptat, a acaparat atenţia fotbaliştilor. Fostul fundaş dreapta Zoli Kadar, stabilit în Elveţia, povestea pentru EVZ, în 2008, că Borcea le făcea rost jucătorilor de televizoare şi de electrocasnice marca Sharp, sponsorul echipei.

A făcut avere cu butelii şi a ocupat diverse funcţii la Dinamo: director sportiv, director de marketing, până la cea de acţionar.

Cristi Borcea amintea într-un interviu acordat presei mondene că Revoluţia l-a prins cu suma de 600.000 de lei.

Borcea îşi ascundea banii în portiera maşinii personale, pentru că se temea să ţină o sumă atât de mare de bani  în casă.

La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștiga între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alții la noi, se descurcă”, a spus Emil Ursu, la GSP Live.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Ieșit din pușcărie, milionarul pare fericit alături de Valentina Pelinel și copiii pe care îi are împreună cu fostul fotomodel.

Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela. Cu ea are  trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani).

În timpul mariajului, Cristi Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa.

În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani.

Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Alături de cea cu care s-a căsătorit în 2018, Valentina Pelinel, are trei copii.


Dana Săvuică, impecabilă la aproape 51 de ani. Cum arată nemachiată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre