Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotbalistul Nicolo Zaniolo, un nou mesaj de amor pentru Mădălina Ghenea

Fotbalistul Nicolo Zaniolo, un nou mesaj de amor pentru Mădălina Ghenea
Cine să îi mai înțelegă? Nicolo Zaniolo mijlocașul AS Roma i-a mai tansmis un mesaj frumoasei Mădălina Ghenea. ”Mi-e dor”, a scris fotbalistul.

Nicolo Zaniolo (21 de ani), mijlocașul AS Roma, continuă mesajele pentru Mădălina Ghenea. Frumoasa actriță română a negat că ar avea vreo relație cu fotbalistul mai tânăr cu 12 ani decât ea.

Fotbalistul Nicolo Zaniolo un nou mesaj pentru Mădălina Ghenea

Nicolo Zaniolo este izolat în casă, pentru că e bolnav de COVID-19. Mijlocașul de 45 de milioane de euro s-a gândit să continue să flirteze cu Mădălina Ghenea, scrie publicația italiană Corrierre dello Sport.

Zaniolo și frumoasa actriță română au dat share la un story de pe Instagram, cu cântecul giallorossilor, „Completamente”.

La descriere, Zaniolo a folosit termenul de „Miss M”, cu referire la Mădălina.

La începutul anului, cea care a anunțat că Zaniolo are o relație cu Mădălina Ghenea a fost chiar fosta iubită a lui Zaniolo, Sara Scaperrotta, de care fotbalistul s-a despărțit recent. Aceasta a confirmat și că este însărcinată.

Mai mult, mijlocașul italian a intrat și în ”gura” propriei mame, Francesca Costa, care a declarat public că nu este de acord cu relația cu Mădălina Ghenea.

Mijlocașul de la AS Roma nu a mai evoluat din 7 septembrie, când s-a accidentat grav în meciul Olanda – Italia.

În acest moment, Nicolo Zaniolo este în perioadă de recuperare, iar revenirea sa pe gazon este preconizată pentru primăvara acestui an.

Mădălina Ghenea neagă relația

Cel care i-a prezentat unul altuia ,,via Instagram’’, este omul care care îngrijeşte de conturile pe cunoscuta rețea socială ale amândurora, Alessandro Riggio.

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată.

Am preferat să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori”, a spus Mădălina Ghenea, într-o sesiune de întrebări pe Instagram.

”Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema.

Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai dragi  persoane din lume: mama mea și fata mea”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.


Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Cu cine seamănă Mădălina Ghenea. Sunt ca două picături de apă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre