Simona Ionescu / Redactor Șef

Noua iubită a lui Cristian Boureanu dă totul din casă. „Se lovește în noi cu prejudecăți ce…”

Noua iubită a lui Cristian Boureanu dă totul din casă. „Se lovește în noi cu prejudecăți ce…”
Cristian Boureanu nu a avut noroc în dragoste până acum. Poate că de data asta s-a spart ghinionul.

Cristian Boureanu pare că a tras lozul cel mare. Cristina Belciu, noua iubită, are toate calitățile femeii perfecte.

Noua iubită a lui Cristian Boureanu dă totul din casă. „Se lovește în noi cu prejudecăți ce…”

Cristian Boureanu și-a dus iubita în familie, la superba petrecere  pe care i-a făcut-o fiicei lui, frumoasa Ioana, care a împlinit 21 de primăveri. Mama vitregă, de doar 24 de ani, și Ioana pare că se înțeleg foarte bine, ținând cont de mesajul trimis de cea comparată cu Monica Belucci.

„Sărbătorita! Iubire, Ioana Boureanu!”, a spus Cristina Belciu, pe contul oficial de Instagram. De asemenea, aceasta i-a adus Ioanei un tort extraordinar. Este pentru prima dată când Cristian și Cristina apar împreună după ce s-au declarat oficial un cuplu.

„Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer”

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu alături de Cristian Boureanu, potrivit Viva.

Operații estetice

Chiar dacă e foarte tânără, cârcotașii spun că Ioana a trecut prin cabinetul medicului estetician. Se pare că și-a mărit de mai multe ori buzele, ba chiar se spune că a umblat și la alte părți ale corpului. Și pentru a vedea toată lumea cum arată, fata face fotografii senzuale și le postează pe conturile de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre