Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima fiță! Torturi pentru ocazii „mai puțin obișnuite”, cu mesaje de tot râsul

Ultima fiță! Torturi pentru ocazii „mai puțin obișnuite”, cu mesaje de tot râsul
Imaginile postate pe un cont Twitter au devenit virale, deși originile fotografiilor rămân misterioase. Pe platforma de socializare sunt distribuite poze cu prăjituri și torturi mai puțin obișnuite.

Pagina de pe Twitter numită „Cakes with Threatening Auras” amuză un public de 150.000 oameni și susține pur și simplu ideea de „un cont educativ despre prăjituri”  și bineînțeles că are și un cont de Instagram complementar.

„Tortul amenințător”

Contul Cakes with Threatening Auras evidențiază în postările sale toate lucrurile bune, rele, urâte și cele care nu se aplică de obicei în lumea dulciurilor. Fotografiile cu prăjituri au devenit virale și includ o serie de creații ciudate, inspirate din motive ironice. 

Tortul se servește în mod obișnuit cu ocazia unei aniversări, celebrări a unui eveniment fericit. Ei bine, în fotografiile cu „torturi amenințătoare” sunt prezentate mesaje mai puțin vesele, majoritatea făcând „haz de necaz”. 

Prin modelele realizate pe prăjituri, sunt ilustrate și seria de vampiri „Twilight”, viața singuratică, despărțiri, isteria crizei de hârtie igienică a pandemiei, greșeli de ortografie și dezvăluirile genului bebelușului pentru viitoarele mămici.

„Asta este absolut îngrozitor”, „Nu pot să cred că sărbătoriți așa ceva!”, „Nu este amuzant să glumești pe seama momentelor triste”, „Foarte urât din partea voastră”, spun unii dintre utilizatorii rețelelor sociale, mai puțin încântați de ideea trăznită. 

Să nu pierdem simțul umorului!

În secțiunea de comentarii a fotografiilor postate pe contul Cakes with Threatening Auras se regăsesc însă mulți internauți cu simțul umorului. Prajiturile „mai puțin festive” i-au amuzat pe utilizatorii Twitter, oferind idei de celebrare a ocaziilor mai puțin fericite

„Cred că am să comand și eu un tort pentru petrecerea de divorț!”, spune o doamnă.

Alte postări lasă loc imaginației, cum ar fi o imagine în care apare un tort diplomat plutind în ocean, determinând pe cineva să se întrebe „cine, mai exact, coace aceste prăjituri? Sunt intenționat ciudate? În cele din urmă, vor fi mâncate?”.

 

Sursă foto: Twitter, Instagram

 

Care sunt alimentele care cauzează cele mai dese toxiinfecții alimentare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre