Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu păstrați bancnotele rupte! Superstiția e groaznică, dar sunt soluții. Iată trucuri simple, dar eficiente

Nu păstrați bancnotele rupte! Superstiția e groaznică, dar sunt soluții. Iată trucuri simple, dar eficiente
Oricine își dorește să nu mai aibă portofelul gol, iar banii să curgă pe bandă rulantă. Există o multitudine de superstiții de care trebuie să țineți cont.

Din ce în ce mai multe persoane se plâng că nu mai fac bani ca altădată. Din vechime se știe că anume trucuri vă pot schimba viața.

Ați găsit bani pe jos, dar nu știți dacă să-i luați sau nu? Cel mai bine, spune tradiția, ar fi să-i puneți în buzunar, pentru că altfel se crede că dați cu piciorul norocului. Sub nici o formă însă nu ridicați de pe jos banii pe care i-ați găsit la o răscruce.

Se spune că sunt aruncați de vrăjitoare și nu veți mai avea spor. Dacă din întâmplare câștigați o sumă mare la un joc de noroc, pentru a avea parte de suma respectivă neapărat trebuie să dăruiți o parte din ei unui nevoiaș.

Dați bani doar cu mâna stângă

Nu dați bani în ziua de luni, iar dacă sunteți obligați să faceți o plată sau cumpărături, atunci e bine să o faceți folosind doar mâna stângă. Doar așa ei se vor întoarce. Nu puneți portofelul pe masă și nici poșeta pe jos, pentru că veți rămâne săraci. Același lucru se întâmplă și dacă veți păstra în buzunar sau în portofel bancnote rupte.

Țineți în portofel o monedă găurită

Dacă vreți să aveți noroc la bani, vă e de ajutor să purtați în portofel o monedă găurită. Pentru a avea noroc la bani, specialiștii spun că e bine să trăiți ca și cum ați avea la dispoziție o sumă mare.

Asta nu înseamnă însă că puteți cheltui peste măsură, dar dacă puteți să vă faceți o bucurie, nu ratați momentul. Un truc mai puțin știut pentru a atrage banii este să ascundeți sub fața de masa o monedă. Se spune că aduce prosperitate.

Țineți banii în același loc

Banii pe care îi aveți în casă e bine să-i păstrați în același loc. Nu-i împrăștiați prin sertare, genți sau birouri. Și aveți mare grijă ca bancnotele să fiie așezare frumos în portofel. Alegeți mereu un portofel roșu și în acesta purtați mereu o bijuterie valoroasă. Aveți grijă și împăturiți o bancnotă sub forma unui triunghi și puneți așa în portofel, pentru că veți atrage bani în viață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre