Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu purta mască și l-au prins că a furat 21 de batoane de salam

Nu purta mască și l-au prins că a furat 21 de batoane de salam
Un bărbat din Arad a atras atenția jandarmilor în tramvai, pentru că nu purta mască și a fost prins cu 21 de batoane de salam furate.

Lipsa măștii de protecție i-a adus ghinion unui bărbat de 32 de ani din Arad care mergea cu tramvaiul. Hoțului nu i-a trecut prin cap  faptul că nu purta mască în tramvai și că bea băuturi alcoolice.

Nu purta mască și l-au prins că a furat 21 de batoane de salam

Un bărbat a fost luat la bani mărunți de jandarmi pentru că nu purta mască în tramvai și avea un bagaj care atrăgea atenția. După ce i-au cerut să se legitimeze, oamenii legii au cercetat bagajul, unde au găsit 21 de batoane de salam care s-au dovedit a fi furate, scrie evz.ro.

Bărbatul de 32 de ani s-a dus duminică, 4 octombrie, la un magazin ca să fure nici mai mult nici mai puțin de 21 de batoane de salam. Mândru de performanța lui, el s-a urcat în tramvai fără masca de protecție și s-a gândit să bea în cinstea faptului că a dat lovitura fără să fie prins.

Spre ghinionul lui, în tramvai era un echipaj de jandarmi care l-a luat în vizor. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul furase cu câteva minute în urmă de la el din cartier cele 21 de batoane de salam dintr-un market.

Întrebat de jandarmi de unde are mezelurile, bărbatul a răspuns că i le-a dat o mătușă, dar nu le-a putut spune oamenilor legii unde locuia aceasta.

Jandarmii au făcut verificări la mai multe societăți comerciale și, în scurt timp, au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective.

Bărbatul a fost acuzat de furt, conform Codului Penal. El a primit și o amendă de 700 de lei pentru consum de alcool în locuri publice și pentru nerespectarea măsurilor de prevenție sanitară, scrie evz.ro.


Premieră în televiziune. A venit cu cioara la show care știe să latre

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre