Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu sunt perfecte. Vedetele „însemnate” se ascund cât pot de mult

Nu sunt perfecte. Vedetele „însemnate” se ascund cât pot de mult
Fiecare cicatrice a unei persoane spune o poveste și nici vedetele nu fac excepție de la regulă. Care sunt semnele lor de bună purtare.

Vedetele noastre au rămas cu diverse semne pe corp, pe care încearcă să le ascundă cât pot de bine.

Nu sunt perfecte. Vedetele „însemnate” se ascund cât pot de mult

Care sunt poveștile din spatele semnelor vedetelor? Una dintre aceasta a spus-o recent Jorge, pe pagina sa de Instagram. „Cicatricea de deasupra ochiului, o am ca să nu uit niciodată că am o soră mai mare. Scuturam o pătură cu ea și după ce a tras de pătură mai tare, eu am ajuns cu arcada în colțul mesei….. Da… mai erau 2 cm și “Jorge” nu cred că mai lua naștere, sau poate că jucam în Pirații din Caraibe…. Mai știi? Tu ai vreun semn din copilărie?”, a mărturisit acesta.

Andreea Bălan s-a tăiat în timpul dansului

Nici Andreea Bălan nu a scăpat de cicatrici, pe piciorul ei tronând una nu de ieri, de azi, ci de 10 ani.  „Cicatricea de pe piciorul stâng o am de peste 10 ani. Eram la o petrecere şi nu am observat masa de sticlă din apropiere şi, în timpul dansului, m-am tăiat. Am ajuns la spital, unde medicii m-au cusut pe loc. Fiind în provincie, nu era un medic estetician şi am rămas cu o cicatrice mai vizibilă”, a declarat, pentru spynews.ro, Andreea Bălan.

Dan Bittman a rămas cu un semn de la operația pe carotidă

În urmă cu câțiva ani, Dan Bittman a fost supus, unei intervenții chirurgicale pe carotidă, într-o clinică din Viena. Solistul trupei Holograf era în acel moment jurat la X Factor și i-a șocat pe toți când a apărut cu o cicatrice imensă lăsată de operație, pe care tot încearcă să o ascundă. Sursele spun că acesta a trecut prin momente grele, dar a respectat cu strictețe tratamentul medicilor și a apelat și la acupunctură.

Sursă foto: cancan, libertatea

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre