Simona Ionescu / Redactor Șef

O noapte în casa a două vedete îndrăgostite. Au ca prioritate copiii!

O noapte în casa a două vedete îndrăgostite. Au ca prioritate copiii!
În rândul vedetelor  nu de puține ori vedem că apar cupluri în care fiecare dintre parteneri vine „la pachet” cu roadele trecutului. Vedem exemple în străinătate, dar și în România.

Dacă v-ați întrebat cum arată o noapte în casa a două vedete îndrăgostite, aflați că au ca prioritate copiii! Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute cântărețe și vedete din România, și Victor Cornea, un cunoscut tenismen, au devenit cuplu de mai bine de un an. Ei au o poveste de dragoste care a captivat atenția publicului.

Apropierea lor a început într-un mod discret, însă a evoluat rapid. În timp ce pe alți iubiți i-a ținut ascunși și nu i-a prezentat fetițelor sale, Victor a fost adus de Andreea acasă.

Victor Cornea și Andreea Bălan sunt foarte fericiți alături de toți copiii lor (Instagram)

Cunoscută pentru sinceritatea și deschiderea sa față de fani, a început să împărtășească momente din viața lor comună pe rețelele de socializare. Aceasta a inclus fotografii și mesaje pline de afecțiune, care au stârnit interesul și entuziasmul fanilor.

Au prioritate copiii în nopțile Andreei Bălan cu Victor Cornea

Andreea Bălan are două fiice micuțe din mariajul ei cu actorul George Burcea. Fetițele au o relație excelentă cu tatăl și îl adoră și pe noul iubit al mamei lor. S-au apropiat imediat de Victor, iar acesta este deja parte integrantă din viața lor. De altfel, el locuiește în casa Andreei Bălan și, deseori, acolo vine și fiul sportivului, care s-a născut în urma unei relații mai vechi a acestuia, la scurt timp după majorat.

Mai tânăr cu 10 ani decât Andreea Bălan, Victor Cornea are un fiu, de 11 ani deja. Andreea Bălan, care și-ar fi dorit mult să mai poată face un copil, îl adoră pe puști. Acesta e nelipsit de la petrecerile fetițelor, de la evenimentele cuplului și, de fapt, din viața lor de familie cu mai mulți copii.

Ea și-a filmat cei mai dragi oameni noaptea trecută în curte. În timp ce fetițele se joacă cu tricicletele, băieții, Victor Cornea și fiul său, fac pase cu mingea de fotbal, lovind-o cu capul. E armonie și fericire în familia extinsă.

Urmează cererea în căsătorie și nunta

În continuare, fanii Andreei și ai lui Victor așteaptă cu sufletul la gură ca tenismenul să îngenuncheze în fața cântăreței și să îi pună pe deget un inel de logodnă. De altfel și vedeta așteaptă, așa cum a spus-o și public, să fie „cerută” ca la carte.

Victor Cornea și Andreea Bălan au o relație superbă de peste un an (Instagram)

În luna mai, în timpul unui apel telefonic video, public, căci era făcut în timpul unui podcast ce se transmitea live, Victor Cornea i-a spus Andreei că vrea o viață împreună cu ea. „Sper să petrecem fiecare sărbătoare de acum înainte, împreună, pentru tot restul vieții”, i-a spus tenismenul care, ca și iubita lui, pune copiii lor pe un plan foarte important.

Sursa foto / video: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre