Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman s-a împrietenit cu Casanova, dar tot Marius e cel care îi captează toată atenția

Oana Roman s-a împrietenit cu Casanova, dar tot Marius e cel care îi captează toată atenția
Așa cum și-a anunțat prietenii din online cu doar câteva zile în urmă, Oana Roman, Marius Elisei și micuța lor au plecat într-o vacanță binemeritată.

Oana Roman și familia au lăsat Bucureștiul cenușiu pentru șapte zile de relaxare în Egipt. Vedeta ne arată imagini de vis.

Oana Roman s-a împrietenit cu Casanova. Ghiciți cine este

După toate problemele legate de pașaport, Oana Roman a intrat în posesia actului și a plecat la distracție cu Marius Elisei și fetița în Egipt. Bruneta a ajuns cu bine și, după cum și-a obișnuit fanii, a postat și primele filme, care sunt superbe. Cei trei vor petrece un sejur de șapte zile într-un resort de lux și abia așteaptă să se bucure de frumusețile zonei.

Până una alta, Oana și micuța s-au împrietenit cu mascota locului. E vorba de o cămilă pe care stăpânul a îmbrăcat-o cât mai colorat cu putință, extrem de blândă, care poartă numele de Casanova.

Cât a costat vacanța

Oana Roman le-a explicat fanilor că zborul până în Egipt a durat aproape trei ore. S-au cazat în Hurghada, unde temperatura a ajuns la 24 de grade Celsius, iar prețul pentru o cameră este între 450-500 de euro per sejur. Pentru că internauții erau curioși să afle tot mai multe amănunte legate atât de plajă cât și de mâncarea pe care o pot servi, Oana le-a dat toate detaliile:

„Au plaja lor, care este într-un golf. Intrarea este lină și apa puțin adâncă, până destul de departe. (…) Mâncarea este variată. În fiecare seară au și câte un specific anume. Au și 4 restaurante a la carte. Cred că poți avea 2 cine a la carte incluse în pachetul de all inclusive”, a mărturisit fiica lui Petre Roman.

Pentru că nopțile sunt cu adevărat spectaculoase în Hurghada, Oana a făcut și o mică filmare ca să le facă poftă prietenilor din online de o vacanță ca-n povești. Și n-a uitat nici să le arate tuturor cât de mândră e de soțul ei: „Tare frumos băiat…”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre