Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman și Marius Elisei au plănuit tot și în toamnă trec la acțiune

Oana Roman și Marius Elisei au plănuit tot și în toamnă trec la acțiune
În doar câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, au divorțat, s-au împăcat. Ce vrea să facă acum cuplul.

A trebuit să se ajungă la un divorț ca să înțeleagă că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Marius Elisei și Oana Roman fac pasul următor.

Oana Roman și Marius Elisei au plănuit tot

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei par mai fericiți ca la începutul relației. Cu puțin timp în urmă, fiica lui Petre Roman nici nu vroia să mai audă de vreo nuntă, dar acum s-a sucit. Bruneta a hotărât să mai să-i mai dea o șansă tatălui copilului ei, așa că se mai mărită o dată.

Iar de data aceasta, nunta trebuie să fie neapărat burgheză. Deocamdată însă, cei doi se pregătesc pentru cununia civilă. Au stabilit și data pentru marele eveniment, care va fi pe 24 septembrie. Atunci când va fi ziua de naștere a lui Marius.

Încă purtăm verigheta

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații.

Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a spus Oana la Antena Stars.

Cum se menține vedeta

Până atunci însă Oana are grijă de silueta ei și a dezvăluit fanilor și un preparat minune care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. „O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme.

Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre