Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman vorbește despre ce a făcut bun Marius Elisei în viața sa. Regretă?

Oana Roman vorbește despre ce a făcut bun Marius Elisei în viața sa. Regretă?
Oana Roman pare să fie ghinionistă în dragoste deși, nu se știe niciodată ce va aduce viitorul. Până atunci însă, se bucură de cel mai minunat copil. Dar se mâhnește de comportamentul lui Marius Elisei vizavi de Isabela.

Invitată în podcast-ul Anamariei Prodan, Oana Roman a povestit despre iubirile din viața sa și cum a pornit relația cu Marius Elisei.

Oana Roman nu regretă niciodată relația pe care a avut-o cu Marius Elisei, pentru că altfel Dumnezeu nu ar fi adus-o în viața sa pe Isa, un copil cu adevărat extraordinar. Dar recunoaște că nu s-ar așteptat ca fostul soț să-și schimbe atitudinea față de Isabela. Acest lucru consideră că este o „dramă”.

„Eu nu știu dacă aș fi avut copilul ăsta dacă nu l-aș fi întâlnit atunci, în momentul ăla, pe Marius”

Potrivit declarațiilor Oanei, înainte să intre în relația cu Marius, la vârsta de 37 de ani, fiica Mioarei Roman vorbea cu un băiat, dar „aveam o relație care nu era… adică nu mă mutasem cu băiatul ăla, nu locuiam cu el”. Pentru că nu avea nici o obligație, atunci când l-a întâlnit pe Elisei „eu nu am știut ce m-a lovit, la propriu”.

marius elisei
Marius și Oana, pe vremea când erau fericiți…

S-au cunoscut în ianuarie, s-au îndrăgostit, iar în iunie Oane era însărcinată. „Eu nu știu dacă aș fi avut copilul ăsta dacă nu l-aș fi întâlnit atunci, în momentul ăla, pe Marius.”, i-a recunoscut Oana prietenei Anamaria Prodan. Finalul nu a fost cel dorit, însă Oana nu contenește să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru Iza, care „este o minune, o binecuvântare, copil incredibil”.

„Dacă trăiești cu regret n-are nici un rost”

A sperat până în ultima clipă că va fi bine, deși relația cu Marius Elisei a fost una toxică. Dar Mioara Roman a învățat-o pe Oana un lucru extraordinar. „Mama mi-a zis într-o zi așa, dacă ai fost fericită real o zi și apoi o săptămână și apoi o lună, a meritat. A meritat, pentru că alte femei nu reușesc să fie nici măcar o zi. Tu trebuie să te gândești la chestia asta și să nu regreți, că dacă trăiești cu regret, n-are niciun rost”, a mai spus Oana.

S-a rugat la Dumnezeu ca Marius să-și găsească o iubită

Motivul real pentru care nu a pus punct mai repede unei relații care a traumatizat-o a fost faptul că relația dintre Izabela și tatăl ei a fost întotdeauna una extraordinară. Și susține că s-a rugat mult la Dumnezeu ca fostul soț să-și găsească cât mai repede o altă femeie. „(…) trăiesc o perioadă de PTSD, adică de stres post-traumatic, la mine fix asta e în momentul ăsta.

Marius Elisei, alături de noua iubită

Pentru că ies dintr-o relație care a fost extrem de toxică și de abuzivă și victima am fost eu, nu el. (…) nu reușeam, deși am divorțat acum doi ani și ceva, a fost foarte greu până am reușit să scap definitiv”, susține fiica regretatei Mioara Roman.

„Toată lumea spune a lăsat-o, și-a găsit pe alta”

Cât privește momentul în care Marius Elisei a plecat din casă, Oana a mărturisit că s-a întâmplat asta după ce a primit un „ultimatum”. Dar când a făcut acest pas, Oana a știut clar că se va duce la altcineva, „o altă victimă căreia să-i aplice același scenariu, punct cu punct, cum mi l-a aplicat mie”. Dar lucrul la care nu s-a gândit și care o șochează este „atitudinea pe care o avea în raport cu Iza. Asta n-am intuit și asta este o dramă. Ei au avut o relație foarte bună tot timpul.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre