Simona Ionescu / Redactor Șef

Orlando Bloom e tătic. Cum se numește fetița dăruită de Katy Perry

Orlando Bloom e tătic. Cum se numește fetița dăruită de Katy Perry
Orlando Bloom e tătic. Superba cântăreață Katy Perry, iubita acestuia, a născut. Ea a adus pe lume o fetiță. Deși inițial au spus că ar putea să nu îi dea nume copilului, pentru a-i lăsa acestuia posibilitatea să și-l aleagă singur, în final cuplul a ales și apelativ. Fetița Bloom – Perry se numește  Daisy Dove.

Orlando Bloom și Katy Perry au dezvăluit venirea pe lumea a primului lor copil, într-o declarație pentru UNICEF. Cuplul a spus că „plutește de fericire” și că se bucură de sosirea sigură și sănătoasă a fiicei lor.
Declarația e însoțită de o fotografie alb-negru în care mâinile celor doi țin mânuța nou-născutului.

Mesaj emoționant pentru UNICEF

„Plutim de dragoste și fericire de sosirea în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. Dar știm că suntem cei norocoși și nu toată lumea poate avea o experiență de naștere la fel de pașnică precum a noastră. Comunitățile din întreaga lume se confruntă încă cu un deficit de personal medical și la fiecare unsprezece secunde moare o femeie însărcinată sau un nou-născut, mai ales din cauze care ar putea fi prevenite.

Din cauza  COVID-19, multe alte vieți de nou-născuți sunt expuse riscului din cauza lipsei de acces sporite la apă, săpun, vaccinuri și medicamente care previn bolile. În calitate de părinți ai unui nou-născut, acest lucru ne frânge inimile, întrucât empatizăm cu părinții care se luptă acum mai mult decât oricând”, au transmis cei doi.


Decizie fără precedent luată de strănepotul Agathei Christie

S-a aflat! Când și l-a făcut Mihaela Rădulescu amant pe Dani Oțil


Logodiți de Ziua Îndrăgostiților

Katy și Orlando s-au întâlnit pentru prima oară în 2016 la Globurile de Aur, anunțând logodna de Ziua Îndrăgostiților, anul trecut. Orlando mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară cu modelul Miranda Kerr. Flynn Christopher Bloom are 9 ani si locuiește împreună mama lui.

S-a zvonit că cuplul ar fi planificat să facă nuntă, iarna trecută, apoi planurile lor au fost date peste cap. Atât de sarcina lui Katy, cât și de pandemie. De asemena, s-a speculat că Katy ar fi ales-o pe Jennifer Aniston, pentru a fi nașa fetiței sale. Katy și Jennifer sunt prietene de aproape zece ani, dar viețile lor romantice s-au ciocnit nu o dată de-a lungul anilor. În 2008, actrița, în vârstă de 51 de ani, s-a întâlnit scurt cu iubitul lui Katy, John Mayer, cu care a fost într-o relație din 2012 până în 2015.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre