Simona Ionescu / Redactor Șef

Ovidiu Lipan-Țăndărică a primit un mesaj care l-a făcut să plângă. „Sunt copleșit…”

Ovidiu Lipan-Țăndărică a primit un mesaj care l-a făcut să plângă. „Sunt copleșit…”
Ovidiu Lipan-Țăndărică fost un bărbat curtat adesea de femei frumoase. Totuși, el a fost căsătorit o singură dată, cu o nemțioacă. De ziua lui a primit o avalanșă de mesaje, dar unul dintre acestea l-a emoționat profund. “Sunt copleșit!”.

Ovidiu Lipan-Țăndărică a fost surprins cât de mulți prieteni și colegi de scenă au ținut să îi ureze de ziua lui. În anii trecuți, petrecea cu mulți dintre ei, dar anul acesta, pe 31 ianuarie, a sărbătorit 69 de ani cu Cristi Brancu în studioul de la Prima TV.

Ovidiu Lipan-Țăndărică, asaltat cu mesaje

Ovidiu Lipan-Țăndărică a împlinit 69 de ani pe 31 ianuarie. A primit tort, cadouri, urări de la admiratori, prieteni și de la iubita lui. Cristi Bancu a citit în direct un mesaj emoționant, trimis de iubita toboșarului.

“La mulți ani, Ovidiu! De-am fi știut ce vrem, de la-nceput/atâta noapte-n noi n-ar fi-ncăput/Dar nici atâți luceferi -în mănunchi- /N-am fi strivit, din joacă, sub genunchi/ Îți mulțumesc, iubire, că exiști,/ Că poți cu gândul stelele să miști,/ Scriindu-le într-un tipar firesc/ Și pentr-aceste minuni, Doamne, îți mulțumesc”.

Țăndărică a fost impresionat până la lacrimi și a cerut pauză ca să nu vadă telespectatorii că are ochii umezi. “Sunt copleșit!” A fost surprins și că iubita a acceptat să transmită un mesaj prin Cristi Brancu.

Toboșarul ține la distanță de curioși pe femeia pe care o iubește de peste 18 ani

Iubita este avocat

Toboșarul ține la distanță de curioși pe femeia pe care o iubește de peste 18 ani. “Ea este discretă. Acesta este cel mai frumos mesaj. Vă rog o scurtă pauză pentru că sunt profund emoționat. M-ați atins la coarda sensibilă. Eu sunt un zburător, trăiesc între două lumi. Rămâne iubirea și frumusețea de a fi într-o prietenie adevărată” a completat el.

Femeile au roit întotdeauna în jurul lui Ovidiu Lipan-Țăndărică. Iar lui i-au plăcut femeile frumoase care întoc privirile bărbaților.

Cei doi s-au cunoscut în 2004. “Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”, a povestit fostul baterist al legendarei trupe Phoenix.

”Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a mai declarat artistul.

“Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie… Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, a adăugat artistul, dând astfel și câte ceva din casa lor plină de iubire.

Ovidiu Lipan a dezvăluit că nu exclude posibilitatea unei noi căsătorii. “Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”.

Ovidiu Lipan-Țăndărică a fugit în Germania la 24 de ani

Foarte apreciat în țară, Ovidiu Lipan-Țăndărică a fugit din țară cu ceilalți membri ai formației Phoenix, conduși de Nicolae Covaci, la începutul verii 1977. În Germania a continuat să cânte în diverse formule, nu numai cu foștii Phoenix.

Artistul a fost căsătorit o singură dată cu o nemţoaică. „M-am cam îndrăgostit în perioadă aia. Mă îndrăgosteam pentru că aveam nevoie să mă îndrăgostesc, simţeam şi eram foarte pur. Acum am învăţat să nu mă mai dedic aşa, în totalitate, pentru că şi suferinţa e mare. M-am căsătorit în Germania, eu am un băiat Alexander Leonard Lipan care a studiat în Olanda la Conservator şi acum cântă”, a povestit mai demult artistul. Mariajul nu a durat, dar toboșarul are o relație foarte bună cu fiul său care l-a făcut bunic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre