Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, mai sincer ca niciodată. „Sunt în tatonări cu o femeie”. Cui îi va pune lumea la picioare

Pepe, mai sincer ca niciodată. „Sunt în tatonări cu o femeie”. Cui îi va pune lumea la picioare
Curtat de multe femei, Pepe rămâne în acest moment burlacul cel mai dorit. Artistul face declarații șocante și spune că nu exclude să fie văzut rapid într-o relație cu o femeie.

După două divorțuri la activ, Pepe mai crede în dragostea adevărată. Știe că va găsi în final o femeie care să-i ofere tot ce are mai frumos și pe care s-o trateze ca pe o prințesă. Dezvăluiri de suflet.

Pepe, mai sincer ca niciodată. „Sunt în tatonări cu o femeie”. Cui îi va pune lumea la picioare

Este un familist convins și un tată extrem de atașat de fetițele sale. Recent, invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Pepe a spus tot ce are pe suflet. Cântărețul a recunoscut că e în tatonări cu o femeie și, dacă va considera că merită, îi va pune lumea la picioare. Pepe a afirmat că nu face parte din categoria bărbaților care au rămas cu sechele în urma unei relații eșuate, pentru că știe că orice femeie e unică în felul său.

„Mi se arată lucruri, primesc semne, am premoniții”

Pe de altă parte, artistul a vorbit deschis despre relația specială pe care o are cu Divinitatea. „Am o relație aparte cu Dumnezeu. Mi se arată lucruri, primesc semne, am premoniții. Mi le dă Dumnezeu pe foaie, pe video. Toate lucrurile se întâmplă după ce sufăr, după ce mă duc la o mănăstire, dau de pomană, merg la un parastas.

Și tot semne le primesc după ce mă rog să mi se lumineze mintea. Și niciodată nu am făcut vreun rău cuiva, indiferent ce am aflat”, a mărturisit cântărețul. După opt ani de relație cu Raluca Pastramă, cei doi au divorțat la notar pe 8 februarie 2021, cea care a ales să pună capăt relației fiind bruneta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre