Picătura care i-a umplut paharul lui Pepe. Artistul spune tot după 10 ani de la evenimente

Picătura care i-a umplut paharul lui Pepe. Artistul spune tot după 10 ani de la evenimente
Al doilea divorț pare să fi fost „floare la ureche” pentru Pepe în comparație cu ceea ce a avut de îndurat când a fost să scape de „Querida”.

Când au divorțat s-a crezut că există un singur motiv anume, dar picătura care i-a umplut paharul lui Pepe a fost un întreg context. Recent, Oana Zăvoranu a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță, cum a ajuns să divorțeze de Pepe. „Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a spus bruneta.

Războiul podcasturilor a continuat joi seara, când Pepe a fost invitat la o discuție sinceră de Damian Drăghici.
Artistul a dezvăluit și momentul în care el și Zăvoracna și-au spus adio, de fapt. Nu a fost vorba doar de relația divei cu Tudy. Au fost mult mai multe.

Picătura care i-a umplut paharul lui Pepe

Ultimul an alături de focoasa brunetă a fost un coșmar al familiei lor. Actrița era în proces cu toată lumea, iar cireașa de pe tort a fost Tudy, cu care latino loverul a prins-o.

Pepe a declarat că escapada cu Tudy a fost momentul care i-a pus capac și l-a determinat să  iasă din schemă. „Niciodată nu am pus eu punct. Nu mai era ok în ultimul an cu Oana. Era numai într-un proces, într-o ceartă cu toată lumea, într-o angoasă, numai așa. Când s-a dus și cu băiatul pe partea cealaltă, am găsit motivul, gata, la revedere.

A fost picătura care a umplut paharul. A fost exact ceea ce aveam nevoie ca să scap, pentru că uneori aveam senzația că nu o să scap și mă certam cu toată lumea. Cumva, aveam o distanță față de toată lumea, pentru că ea ataca pe toată lumea”, i-a mărturisit Pepe lui Damian Drăghici.

Mircea Badea a fost arestat pentru 12 ore. Familia a aflat de la televizor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp