Simona Ionescu / Redactor Șef

Prin ce a trecut Carmen Șerban ca să îi cânte liderului AUR la nuntă. A plătit chiar și amendă…

Prin ce a trecut Carmen Șerban ca să îi cânte liderului AUR la nuntă. A plătit chiar și amendă…
Dintre toți artiștii care au venit să fie alături de George Simion la nuntă, Carmen Șerban a avut cel mai mult de suferit.

Carmen Șerban a avut eforturi uriașe să ajungă la Măciuca, unde a fost invitată la nunta lui George Simion.

Prin ce a trecut Carmen Șerban ca să îi cânte liderului AUR la nuntă. A plătit chiar și amendă…

Emoții mari pentru Carmen Șerban, care a trecut prin clipe grele până s-a văzut în Măciuca, la nunta liderului AUR. Artista a  fost la o nuntă în Țara Bascilor, la San Sebastian, iar până să ajungă în România, a avut multe de îndurat. „Am luat o maşină de la Barcelona la San Sebastian şi de la San Sebastian la Barcelona şi am plătit şi o amendă de 100 de euro azi-noapte, la poliţia din Spania”, a declarat Carmen Şerban, la România TV.

Când a ajuns însă la aeroportul El Prat din Catalunia, a avut un șoc când a constata că avionul în care trebuia să urce a întârziat două ore.

Într-un final, a reușit să pună piciorul în România și să se prezinte în fața nuntașilor de la Măciuca. Și le-a făcut și o urare din suflet proaspeților căsătoriți. În plus, Carmen a ajutat-o pe Ilinca să-și aleagă și rochia de mireasă.

„Ilinca a purtat o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani”

„Sunt tineri și frumoși, se vede clar că se iubesc. Eu le urez să pășească cu dreptul în această nouă călătorie a vieții, iar atunci când vor veni și vremuri de restriște, să găsească putere de iertare și de înțelegere unul pentru celălalt.

Ilinca este o fată finuță și frumoasă cu un suflet aparte, a știut George ce să aleagă! La recomandarea mea, Ilinca a purtat o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani. Le urez mirilor George & Ilinca, sănătate, fericire și copii mulți și frumoși ca ei”, a spus Carmen Şerban.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre