Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry pleacă de acasă și o lasă pe Meghan singură cu copiii. Cum a ajuns la decizia asta

Prințul Harry pleacă de acasă și o lasă pe Meghan singură cu copiii. Cum a ajuns la decizia asta
Prințul Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie. A fost o decizie neașteptată.

Prințul Harry pleacă de acasă și o lasă pe Meghan singură cu copiii. Cei doi au un băiețel, Archie, născut în Marea Britanie, și o fetiță, Lilibet, care a venit pe lume în America. Prințul revine acasă, în UK, însoțit, n u de familie, cum ne-am fi așteptat, ci de  o echipă de filmare a gigantului american Netflix.

Prințul Harry pleacă de acasă cu un scop anume

Tânărul prinț va petrece acest sfârșit de săptămână în Nottinghamshire. Acolo  va planifica organizarea jocurilor Invictus ale veteranilor militari. Evenimentul va avea loc anul viitor în Olanda. După asta, intenționează să-i facă o vizită bunicii sale, regina, la Balmoral, unde Elisabeta II își petrece vacanța de vară. Nu se știe, deocamdată, dacă prințul Harry își va face timp să-l vadă și pe fratele său, prințul William, înainte să plece înapoi în Montecito, unde locuiește cu soția sa și cu copiii lor.

Ducele de Sussex pregătește Jocurile Invictus

Surse apropiate prințului  au spus că acesta va fi însoțit de o mică echipă de filmare atunci când se va adresa participanților la Invictus. Întâlnirea va avea loc la Stanford Hall. Acesta este un centru de reabilitare al armatei pentru soldații răniți.

Echipa de filmare, angajată de Archewell Productions, filmează pentru proiectul de 100 de milioane de lire sterline încheiat anul trecut între Netflix și Susche’s Archewell Foundation. Netflix va produce Heart of Invictus, un documentar despre jocuri.

Archewell Productions a fost înființat de prințul Harry și Meghan Markle anul trecut pentru „a folosi puterea povestirii, pentru a îmbrățișa umanitatea noastră comună și datoria față de adevăr prin lentila compasiunii”.

Prințul Harry nu renunță la armată

Prințul Harry a anulat legăturile oficiale cu armata britanică prin decizia sa de a renunța la îndatoririle regale. Însă el rămâne în continuare să se ocupe de

Jocurile Invictus pe care le-a înființat în 2013 după ce a asistat la Jocurile războinice similare din SUA. Aceste jocuri se adresează veteranilor cu dizabilități fizice și psihice. Harry a efectuat două stagii în Afganistan. Președintele Fundației Invictus, Sir Charles Allen, a informat deja despre evenimentul din weekend, care va planifica desfășurarea jocurilor din aprilie.

Ducele de Sussex va dori să se asigure că suntem pregătiți, deoarece ultimele jocuri au fost anulate din cauza Covid. Sperăm că situația din aprilie a anului viitor va permite desfășurarea jocurilor așa cum era planificat, în Olanda. Înțelegem că ducele de Sussex va fi însoțit de o mică echipă de filmare, pentru a permite publicului să vadă munca grea pe care o implică planificarea acestor jocuri”, notează Daily Express.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre