Simona Ionescu / Redactor Șef

Protecția Copilului s-a autosesizat după scandalul Anamariei Prodan cu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu Bebeto

Protecția Copilului s-a autosesizat după scandalul Anamariei Prodan cu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu Bebeto
Protecția Copilului a fost acasă la Anamaria Prodan. Oamenii legii au vrut să vadă care e adevărul după scandalul din stradă dintre afaceristă și fostul soț.

În urma bătăii dintre mamă și tată, cel mai mult a avut de suferit Bebeto, care nu mai suportă această situație.

Protecția Copilului s-a autosesizat după scandalul Anamariei Prodan cu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu Bebeto

Bebeto a intrat acum în atenția autorităților, ca urmare a scandalului care a avut loc săptămânile trecute între Anamaria Prodan și Laurențiu Regheacampf. După ce foștii soți s-au bătut în stradă, afacerista a afirmat că băiatul lor a ajuns să fie disperat și să se ascundă în casă. Sursele spun că cel mic ar fi asistat la bătaie, iar acest lucru l-a afectat grav.

„Copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc”

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a spus atunci Anamaria Prodan.

Reprezentanții Protecției Copilului au fost să vadă în ce stare emoțională e Bebeto

După ce au văzut ce s-a întâmplat, Protecția Copilului a mers la casa Anamariei Prodan pentru a vedea cum se simte copilul. De altfel, potrivit PlaySport, Bebeto va intra și sub supravegherea unui psiholog. „Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, au spus reprezentanții instituției.

După acest episod, Anamaria Prodan i-a rugat pe cei de la Protecția Copilului să nu dea nici o declarație publică.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre