Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Mazăre e din nou tată. Soția lui a ales un nume interesant pentru bebeluș

Radu Mazăre e din nou tată. Soția lui a ales un nume interesant pentru bebeluș
Dacă autoritățile îi vor permite, Radu Mazăre ar putea petrece sezonul rece în Madagascar, după ce a devenit tată de băiat pentru a doua oară, la cinci luni după ce a părăsit penitenciarul.

Radu Mazăre este, cu siguranță, în al nouălea cer, tată al încă unui băiat, care a venit pe lume perfect sănătos. Soția lui Radu Mazăre a născut, iar fostul edil a ales un nume interesant pentru copilul său. 

Conform unor surse Cancan, copilul și mama sunt internați într-un spital privat din București, unde sunt tratată în condiții VIP. Fostul edil al Constanței mai are un fiu, care îi poartă prenumele, Radu, și care este foarte implicat în afaceri. 

Soția lui Radu Mazăre a născut

Radu Mazăre și soția sa, Roxana Mihalache, și-au dorit mult ca venirea pe lume a noului moștenitor să fie ferită de atenția publică, și le-a reușit. 

Radu Mazăre și soția sa, Roxana Mihalache, sunt acum părinții unui băiețel (Playtech)

Radu Mazăre, 56 de ani, și Roxana Mihalache, care este mai tânără cu 20 de ani, au o relație care durează de mai mulți ani. Ei s-au căsătorit în vara anului 2019, în Penitenciarul Rahova, unde fostul primar era deja încarcerat. Conform informațiilor devenite publice la momentul respectiv, la eveniment au participat mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Radu junior, și cei doi frați mai tineri ai fostului primar, Alexandru și Mihai. Încă de atunci, proaspăta soție mărturisea că își dorește să devină mamă.

Amintim că Radu Mazăre a fost eliberat din Penitenciarul Jilava la finele lunii mai, după ce Tribunalul Ilfov i-a aprobat cererea de eliberare condiționată. Exact în ziua în care a părăsit penitenciarul, soția sa, Roxana, care l-a așteptat la ieșirea din unitatea de detenție, le-a spus jurnaliștilor că este însărcinată și că așteaptă un copil. 

Mămica și fostul edil au ales un nume interesant pentru copilul lor

Ulterior, fostul primar al Constanței a dezvăluit că urmează să devină pentru a doua oară tată de băiat și a anunțat numele ales pentru acesta. „Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a spus Radu Mazăre.

Pe fiul Andreei Esca îl cheamă tot Aris. Acest nume are o semnificație complexă și captivantă. În limba greacă, Aris înseamnă „cel mai bun” sau „cel mai puternic”, derivat din cuvântul „aristos”. De-a lungul timpului, numele de Aris, care apare în istorie încă din Antichitate, a fost adoptat de mai multe culturi, având semnificații de excelență și putere. 

Se crede că persoanele care primesc acest nume vor ajunge recunoscute pentru personalitatea lor puternică și pentru capacitatea lor de a înfrunta orice provocare. Aceste persoane sunt, de obicei, curajoase, hotărâte și capabile să își mențină calmul în situații dificile.

30 de ani diferență între moștenitorii lui Radu Mazăre

Diferența de vârstă dintre fiii lui Radu Mazăre este de 30 de ani. Fiul cel mare și-a aniversat „schimbarea de prefix” în luna februarie. Acesta nu este interesat de politică, însă, pornind de la exemplul oferit de tată, a devenit un prosper om de afaceri. El a rămas să se ocupe de proiectele imobiliare inițiate de părintele său cât a fost încarcerat, și le-a dezvoltat. 

Primul fiu al lui Radu Mazăre, Radu junior, are deja 30 de ani (Instagram)

În urmă cu doi ani, a pus și bazele unei agenții de marketing digital, planurile sale incluzând investiții în zona de tehnologie și HoReCa. 

Radu Mazăre jr. mai are acțiuni și la societatea APV Media Turism SA și deținea și un PFA în nume propriu. În vara anului trecut, a înființat o companie prin care oferă clienților posibilitatea să investească în proprietăți exclusiviste în Republica Dominicană. 

Afacerile îl țin foarte ocupat pe Radu Mazăre junior, astfel că ziua în care a venit pe lume fratele său mai mic l-a găsit preocupat de bunul mers al acestora, el promovând un apartament de lux în complexul imobiliar Tomis Plus.

Sursa foto: Aleph news, Playtech, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri