Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă începe războiul cu Pepe și Ibrahim: „Nu știu dacă pot fi numiți bărbați”

Raluca Pastramă începe războiul cu Pepe și Ibrahim: „Nu știu dacă pot fi numiți bărbați”
Zilele acestea, viața fostei soții a lui Ibrahim și a lui Pepe este pusă pe tapet, după ce tânăra a decis să meargă în instanță și să ceară un alt program pentru fiicele sale. La divorț, fetele ei cu Pepe au rămas cu domiciliul la tată, în timp ce ea s-a mutat cu Ibrahim, cel ce ulterior i-a devenit soț. 

Divorțată de două ori și mamă a trei fete, Raluca Pastramă pare că trăiește mai mult decât o relație avocat-client cu un om al legii, cu care, zilele trecute, posta mesaje cu subînțeles, completate de inimioare. Cu o asemenea bază în avocatul Alexandru Olănescu, știindu-și „spatele” asigurat, frumoasa a sărit la atac. Îl critică pe avocatul celui de-al doilea fost soț, dar și pe acesta. Ba chiar și primului soț are multe să-i reproșeze public.

Raluca Pastramă, atac fără precedent la adresa bărbaților

Raluca Pastramă s-a supărat teribil după ce a văzut că a devenit subiectul unei emisiuni TV, în care a apărut un avocat celebru, angajat de fostul ei soț, Ibrahim Imbru, ca reprezentant în procesul lor de divorț. Dacă de Pepe a divorțat în fața notarului, separarea de Ibrahim a ajuns în instanță. 

Raluca ține să afirme că are ea însăși studii juridice și că este dispusă să se lupte „singură” cu cei doi foști soți, care s-au aliat de ceva timp împotriva ei. 

„Respect meseria domnului (n. avocat) Cuculis, deși nu pot să spun același lucru despre el ca om. (…) Avocatul care își pune mai întâi interesele bănești înaintea moralității este un avocat mediocru și va fi mereu mediocru, care niciodată nu își va înțelege rolul în societate!”, i-a transmis ea avocatului lui Ibrahim. Raluca Pastramă susține că acesta a prezentat în emisiune „informații false și injurioase”, fiind „interesul lui personal de a-și proteja clientul (Ibrahim)”.

Ce îi reproșează Raluca lui Pepe

Raluca îi atacă frontal pe foștii ei soți și explică de ce aceștia s-au aliat împotriva ei. Alianța dintre cei doi s-a văzut prima dată de Paști, când Pepe a lansat piesa „Pasăre de noapte”, distribuită imediat și de Ibrahim. Mesajul ambilor era clar: piesa era despre fosta lor soție, cu care niciunul nu a putut face casă bună. 

Pepe și Ibrahim s-au aliat împotriva mea, din frică, că nu pot avea câștig de cauză, deci mă lupt singură contra a doi bărbați și acum și al treilea. Am zis „bărbați” pentru că așa par, dar nu știu dacă pot fi numiți așa, dacă s-au aliat trei oameni împotriva unei femei ca să-i ia copiii. Este dureros să spun asta, nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva în zilele noastre, DAR AM CREDINȚA CĂ JUDECĂTORII VOR PUTEA SĂ VADĂ ȘI SE VA FACE DREPTATE!”, a mai punctat Raluca Pastramă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri