Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluka invită fanii în intimitatea ei. Povestește cum a suferit din dragoste

Raluka invită fanii în intimitatea ei. Povestește cum a suferit din dragoste
Cântăreața Raluka invită fanii în intimitatea ei și povestește cum a suferit ea din dragoste.

De Raluka cu siguranță toată lumea a auzit, deoarece cântăreața face furori pe piața muzicală din România de mulți ani încoace reușind să scoată hit după hit, dar și numeroase colaborări. Cântăreața a fost implicată și în numeroase proiecte la TV cum ar fi Asia Express sau Te cunosc de undeva. În cel mai recent proiect al său, Raluka invită fanii în intimitatea ei și povestește cum a suferit din dragoste. 

De viața personală a artistei s-au știut puține de-a lungul timpului. S-a zvonit că ar avea o relație cu Pepe, însă Raluka a negat aceste zvonuri și a rămas discretă în ceea ce privește partenerii ei de-a lungul vremii. 

Raluka invită fanii în intimitatea ei. A lansat o piesă despre suferința ei în dragoste 

Cea mai recentă piesă a Ralukăi este o călătorie în inima ei, după cum chiar ea a mărturisit. „Am fost îndrăgostită neuniform și nu am știut. Mi-a plăcut și mi-am dat seama de asta când am intrat în studio, când prietenii mei, Alexandru Pelin și Vlad Lucan mi-au arătat această piesă. După foarte mult timp, am reușit să îmi deschid sufletul, să îl pun pe tot aici, în piesa asta. Mesajul este destul de clar și știu că o să ajungă destul de repede și la voi. PS Focus pe chitară.”


Astfel, artista a recunoscut că piesa „Îndrăgostiți neuniform”, ce vorbește despre o situație în care s-au aflat mulți la un moment dat, o reprezintă în totalitate. Muzica și versurile compuse de Alex Pelin și Vlad Lucan vorbesc despre momentele în care iubim și vedem în cel de lângă noi partenerul perfecgt, doar pentru a fi răniți la final. 

Raluka s-a făcut cunoscută publicului român dar și celui internațional încă de la primele piese lansate. Piese precum “I like the trumpet” în colaborare cu Dj Sava, “Aroma” în colaborare cu Connect-r, “Dulce Otravă” în colaborare cu Killa Fonic, “Ieri Erai” , “Cine sunt eu” și multe altele au ocupat primele locuri în topurile muzicale de la noi. Câștigătoare a emisiunii concurs “Asia Express”, semifinalistă în emisiunea concurs “Te cunosc de undeva”, Raluka le-a demonstrat fanilor săi că este un artist complet.

Foto: Facebook, PR

Matthew Perry din celebrul serial „Friends” ar fi făcut un accident cerebral. Indiciile vizibile care sprijină teoria

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre