Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan și Dani, complici la aniversarea lui Tudor. Cu ce s-a trezit fiul prezentatorului la ușă

Răzvan și Dani, complici la aniversarea lui Tudor. Cu ce s-a trezit fiul prezentatorului la ușă
Răzvan Simion se afișează foarte rar în compania copiilor săi, dar acum câteva zile și-a călcat pe suflet. Acesta i-a trimis un mesaj de dragoste lui Tudor. Și i-a făcut o surpriză inedită.

Chiar dacă nu se mai află împreună cu mama copiilor săi, Răzvan Simion a rămas în relații foarte bune cu Diana. De ziua lui Tudor, prezentatorul a făcut un gest la care băiatul nu s-a așteptat.

Răzvan și Dani, complici la aniversarea lui Tudor. Cu ce s-a trezit fiul prezentatorului la ușă

Puiul de om, așa cum îl numește Răzvan Simion pe fiul său, Tudor, a împlinit 13 ani. Tatăl i-a făcut o urare pe contul de socializare și a postat o fotografie cu cei doi. La scurt timp, prietenii au sărit cu felicitările, iar Mihai Bobonete și Diana Munteanu s-au numărat printre primii. La rândul său, Dani Oțil a fost complicele tatălui pentru a-i pregăti lui Tudor o surpriză care l-a dat pe spate.

 

În complicitate cu prietenul Dani Oțil, Răzvan i-a cumpărat o bicicletă, iar atunci când a ajuns cu ea în fața casei unde locuiește Tudor cu mama sa, a rămas mai mult decât uimit. Diana, fosta soție a lui Răzvan a filmat totul și era toată numai un zâmbet. Dani n-a rezistat și a postat totul pe contul său de instagram.

 

Răzvan, relație serioasă cu Daliana Răducanu

După o căsnicie de 15 ani, Răzvan și Diana au plecat pe drumuri diferite în 2015. Prezentatorul s-a cuplat atunci cu Lidia Buble, iar mai târziu, Diana și-a găsit fericirea în brațele lui Radu Bița. Între timp prezentatorul s-a despărțit de cântăreață, iar Diana s-a căsătorit cu afaceristul.

A ieșit soarele și pe strada lui Răzvan Simion, care trăiește acum poate cea mai frumoasă poveste de dragoste, alături de Daliana Răducan. Recent, cei doi au declarat că arhitectura i-a adus împreună, iar în timp după relația de prietenie s-a transformat în dragoste.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre