Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion și Costin Gheorghe își dau replici subtile, în versuri. Subiectul: Lidia Buble!

Răzvan Simion și Costin Gheorghe își dau replici subtile, în versuri. Subiectul: Lidia Buble!
Răzvan Simion și Lidia Buble au încheiat, anul acesta, o relație de cinci ani, iar anunțul a fost făcut chiar de co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. Atunci spunea că Lidia nu mai e fericită cu el. Acum, după ce au apărut fotografiile cu artista în brațele fotbalistului Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, Răzvan mai are ceva de spus. Și Costin are de spus! În versuri.

Până deunăzi discuțiile se învârteau în jurul presupusei relații a Lidiei cu Cornel Ilie de la Vunk. Doar a fost la el acasă, acolo au fi filmat videoclipul care ilustrează noul hit, „Vino, du-te”, filmări care i-au surprins în imagini tandre.

În fața imaginilor cu Lidia în brațele fratelui Elenei Gheorghe, Lidia nu are nimic de zis. Doar tace. Fotbalistul declară că nu agreează genul acesta de subiecte, deși apropierea dintre ei nu lasă loc de interpretări. E evidentă, inclusiv fâstâceala artistei, care nu poate avea decât o sursă. „Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe, unei publicații.

Doar că fotografiile datează dintr-o perioadă în care Lidia era (încă) iubita matinalului Răzvan Simion. Cântăreața blondă poartă o cămașă albă bărbătească, cu mânecile ridicate, căci îi erau prea mari, în timp ce îl îmbrățișează pe Costin. Iar amândoi  zâmbesc din ochi ca și când ar spune că știu un secret și e doar al lor.

Simion: „De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită”

Vă amintiți că el a fost cel care a anunțat „divorțul” și a suferit mult după Lidia. A spus că nu o mai face fericită. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul lui Răzvan Simion, după ce s-a despărțit de Lidia Buble.

Duelul băieților, cu versuri atent alese

Azi dimineață, Răzvan Simion a avut o reacție amuzantă în timpul emisiunii, după ce au apărut pozele cu fosta lui iubită și fratele artistei Elena Gheorghe. Acesta a postat pe pagina lui de Instagram o melodie de-a trupei Holograf: „Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”. Mesaj impresionat, transmis subtil, pentru cântăreață. Dar cumva și pentru Costin (foto).

Acesta a avut un mesaj, la fel de subtil, exact când au apărut pozele: „Nu te uita mereu în urmă… Ce-a fost s-a dus şi e pierdut. Alege să îţi faci o sumă, Din ce tu ai şi ai avut”.

Sursa foto: Instagram

INTERVIU în bucătărie cu AMI. Ce secrete a împărtășit cântăreața cu noi, dar și o rețetă de top

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre