Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion vrea să țină pasul cu Daliana Răducan. A făcut și un compromis la care nu s-ar fi gândit nimeni

Răzvan Simion vrea să țină pasul cu Daliana Răducan. A făcut și un compromis la care nu s-ar fi gândit nimeni
De când este alături de noua sa iubită, Daliana Răducan, Răzvan Simion e mult mai liniștit și implicat în tot ceea ce face.

Când a început anul, Răzvan Simion a hotărât să facă schimbări majore. Totul a avut un început.

Răzvan Simion vrea să țină pasul cu Daliana Răducan. A făcut și un compromis la care nu s-ar fi gândit nimeni

Viața alături de Daliana Răducan îi priește de minune prezentatorului Răzvan Simion. Bărbatul are mult mai multă grijă de el și, de la începutul anului, a pus stop și fumatului. Prietenul lui Dani Oțil a explicat totul într-o ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

”Am renunțat la fumat la începutul acestui an. Am renunțat pentru a-mi face mai mult timp pentru mine, dar și pentru a avea un ten mai frumos”, a declarat Răzvan Simion.

I-a promis și Lidiei Buble, dar nu s-a ținut de cuvânt

Nu este pentru prima dată când prezentatorul încearcă să scape de viciul fumatului. El a mai avut o tentativă și în 2016, când l-a speriat o problemă a unui prieten.

”M-am lăsat pentru că am un prieten care era gata-gata să o cotească din cauza asta şi m-am speriat. Frica m-a făcut să renunț la fumat”, a mărturisit Răzvan atunci. Chiar și Lidiei Buble i-a promis că va arunca țigările, însă promisiunea a fost din nou încălcată.

„Sunt recunoscător până la Dumnezeu și înapoi tuturor femeilor care au trecut prin viața mea”

Invitat cu ceva timp în urmă în podcast-ul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion a vorbit despre cum l-au transformat relațiile pe care le-a avut cu femeile. „Pe plan personal avem o grămadă de planuri. Sunt într-o perioadă nesperat de bună sentimental. S-a schimbat inclusiv iubirea, este una mult mai matură, nu neapărat despre fluturi în stomac.

Că la un anumit grad al elevării tale iubești altfel, mai așezat, mai intens. Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu și înapoi tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi.

Am înțeles și dezechilibrele pe care eu le-am avut și pe care le-am produs. Fără suma experiențelor, eu nu puteam să ajung omul care sunt astăzi. E foarte important să le privești ca pe o lecție pe care ți-o transmite Universul. Mi-a fost foarte greu… aia cu ce o să zică lumea. Eu am dreptul să fiu fericit”, a spus Răzvan Simion.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre