Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles are un umor tăios. A tăiat-o pe Meghan din poza cu Harry

Regele Charles are un umor tăios. A tăiat-o pe Meghan din poza cu Harry
Zilele trecute, întreaga lume a asistat la o premieră. Casa Regală britanică a postat pe rețelele sociale o fotografie cu Prințul Harry, lucru care nu s-a mai întâmplat de ani buni, după ruptura ce părea definitivă în familie. Regele și fratele său mai mare au fost supărați de declarațiile acestuia și de cele scrise în cartea sa autobiografică.

După ce a fost postată pe conturile oficiale o fotografie cu Prințul Harry pentru a-l felicita la împlinirea vârstei „rotunde” de 40 de ani, s-a dovedit că Regele Charles are un umor tăios: a tăiat-o pe Meghan din poza cu mezinul său. În momentul în care fapta a devenit publică, Palatul Buckingham a revenit și respinge public speculațiile conform cărora nora Regelui ar fi fost eliminată din imaginea respectivă.

Regele Charles a eliminat-o pe nora sa, Meghan Markle, din fotografia aniversară a fiului, Prințul Harry (Instagram)

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a insistat, într-o declarație pentru The Independent luni, că poza din 2018, distribuită pe conturile oficiale ale familiei regale, nu a fost modificată în niciun fel și că a fost folosită în formatul în care a fost primită de la o agenție foto.

Intervenția vine după ce publicația a remarcat că există o întreagă serie de fotografii cu Ducele de Sussex. Acesta ar fi fost surprins din mai multe unghiuri – atât cu soția sa, cât și fără ea – iar versiunile originale și cele tăiate au fost încărcate pe Getty Images la acel moment.

Umorul acid al Regelui Charles a vizat-o pe Meghan

Speculațiile despre o posibilă excludere a lui Meghan din poză au apărut luni, când s-a afirmat că Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, părea să fi fost tăiată din fotografia soțului ei, pe care Palatul Buckingham a distribuit-o în onoarea aniversării acestuia.

„Astăzi, Ducele de Sussex împlinește 40 de ani. Îi urăm o aniversare fericită”, a fost mesajul Regelui și al Reginei, transmis alături de o fotografie cu Harry râzând. Mesajul a fost postat pe toate conturile de socializare ale familiei regale, care sunt administrate de biroul tatălui lui Harry, Regele Charles al III-lea.

Prințul Harry a fost felicitat oficial de familia sa regală, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani (Instagram)

Această acțiune se abate de protocolul implementat de Regele Charles după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, conform căruia Palatul ar limita postările pe rețelele sociale doar la membrii activi ai familiei regale.

Postare în premieră în ultimii trei ani

Postarea a fost redistribuită de fratele lui Harry, Prințul William, și de soția acestuia, Kate Middleton, pe contul lor oficial, Prințul și Prințesa de Wales, cu mesajul: „Îi urăm Ducelui de Sussex 40 de ani fericiți!” Mesajul a fost deosebit de semnificativ, având în vedere că este prima dată în trei ani când Familia Regală a recunoscut public ziua de naștere a lui Harry.

Imaginea în cauză îl arăta pe Prințul Harry la o masă, singur, zâmbind. Fotografia a fost surprinsă în timpul unei vizite la Dogpatch Labs din Dublin, în 2018. O altă imagine din aceeași vizită o înfățișa pe Markle așezată lângă soțul ei, la o masă cu alte persoane, în timp ce alte fotografii îl surprindeau doar pe Harry în cadru.

În acest context, o sursă regală a declarat, pentru Page Six că acuzațiile conform cărora Markle ar fi fost eliminată sunt nefondate, deoarece au fost făcute multe fotografii cu Harry în acea zi.

Charles s-ar împăca cu fiul mai mic, fratele mai mare e încă supărat

După cum se știe, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la îndatoririle lor regale în ianuarie 2020, ceea ce a provocat tensiuni între cuplu și Familia Regală.

După „Megxit”, prințul și fosta actriță din „Suits” s-au mutat în California, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, de 5 ani, și Prințesa Lilibet, de 3 ani. Cuplul a criticat în repetate rânduri familia regală în mai multe interviuri și în cartea de memorii a lui Harry, „Rezervă” ( n.r. – Spare).

Cu toate acestea, tensiunile par să se reducă, afirmă surse apropiate Casei Regale. Se spune că Regele Charles ar intenționa să se împace cu fiul său mai mic, după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an. Totuși, relațiile dintre William, în vârstă de 42 de ani, și Harry rămân reci, cei doi frați neinteracționând deloc în timpul funeraliilor unchiului lor, care au avut loc luna trecută.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri