Simona Ionescu / Redactor Șef

Rihanna a intrat în liga mare. Uite câți bani are astăzi în conturi, după ce a investit în modă și produse de machiaj

Rihanna a intrat în liga mare. Uite câți bani are astăzi în conturi, după ce a investit în modă și produse de machiaj
Rihanna tocmai ce a fost încoronată drept cea mai tânără femeie miliardar americană, detronând-o pe Kylie Jenner.

La 34 de ani, Rihanna este cea mai tânără persoană de pe lista Forbes 2022 a femeilor miliardar self-made din Statele Unite.

Rihanna are banii ei

În vârstă de 34 de ani este acum cea mai tânără femeie miliardar self-made din Statele Unite, după ce a acumulat o avere netă de 1,4 miliarde de dolari, potrivit listei Forbes din 2022. Reușita ei impresionantă vine la mai bine de trei ani după ce publicația i-a acordat acest titlu mult râvnit lui Kylie Jenner, care se estimează că are o avere netă actuală de 600 de milioane de dolari.
Potrivit Forbes, Rihanna, în calitate de coproprietar al Fenty Beauty și deținătoare a 30% din acțiunile liniei sale de lenjerie Savage x Fenty, este, de asemenea, prima femeie miliardar din Barbados, țara sa natală.

Vedeta nu se oprește aici

Mai mult, averea ei netă ar putea crește în curând. Cântăreața, care a născut recent primul ei copil, al cărui tată e A$AP Rocky, a dat de înțeles că are în pregătire un nou album muzical.
„Privesc următorul meu proiect complet diferit față de modul în care am vrut să îl scot înainte. Cred că acest mod mi se potrivește mai bine, mult mai bine”, a declarat ea pentru Vogue. „Este autentic, va fi distractiv pentru mine și mă scutește de o mare parte din presiune.”

Lista Forbes este… bogată

Totuși, coroana dată Rhiannei, nu înseamnă că averea lui Kylie nu este la fel de impresionantă. După cum notează Forbes, vedeta Kardashians, în vârstă de 24 de ani, este încă cea mai tânără membră a listei sale cu cele mai bogate femei din America, ajunse acolo prin propriile puteri. Pe listă le mai găsim și pe Taylor Swift (570 de milioane de dolari) și pe fondatoarea Bumble, Whitney Wolfe Herd (740 de milioane de dolari). Clasamentul marchează al cincilea an consecutiv în care Kylie se află pe listă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre