Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugbistul Cătălin Rizea, semifinalist la ”Chefi la cuțite: „O să leșine nebuna”

Rugbistul Cătălin Rizea, semifinalist la ”Chefi la cuțite: „O să leșine nebuna”
O mare surpriză în emisiunea ”Chefi la cuțite” este fostul rugbist Cristian Rizea. Gătește doar din pasiune. A venit la preselecții cu soția sa, cântăreața ADDA, și a ajuns în semfinalele concursului. „O să leșine nebuna”, a spus el când a aflat că merge mai departe.

În Top 9 bucătari de la concursul ”Chefi la cuțite” au rămas și câțiva amatori. Printre ei, este și Cristian Rizea, fost rugbist. Acum el este  managerul casei de discuri „Baladda Records” și a devenit cunoscut de public odată cu participarea sa la Asia Express.

Rugbistul Cătălin Rizea, semifinalist la ”Chefi la cuțite: „O să leșine nebuna”

După ce au participat împreună la Asia Express, soții Cătălin Rizea (33 de ani) și Ada Alexandra Moldovan, cunoscută ca ADDA (28 de ani), au venit și la preselecțiile de la ”Chefi la cuțite”.

Cristian Rizea a trecut de fiecare ”bătălie” și a ajuns în semifinale. „O să leșine nebuna”, a spus  Cătălin Rizea, a ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”.

În ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Rizea a trăit o bucurie imensă atunci când a realizat că s-a calificat în semifinala îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

„Băi, nu pot să cred! Băi, ești nebun la cap, nu pot să cred, carouri! Bine, bă!”, a fost prima reacție a lui Cătălin Rizea, atunci când a văzut că banda de foc a adus o victorie uriașă pentru echipa sa.

„Băi, eu sunt semifinalist la Chefi la cuțite, sunteți nebuni?! Doamne, nu cred. Deci când o sun pe Adda să îi zic că am ajuns în semifinală o să leșine nebuna”, a mai adăugat Cătălin Rizea, aproape emoționat până la lacrimi de reușita sa.

ADDA, după ce a aflat că soțul ei e în semifinale

Așa cum era de așteptat, ADDA a aflat vestea că soțul său a ajuns în semifinala „Chefi la cuțite” 2020, iar reacția ei a fost una pe măsură!

„SEMIFINALAAAA!!! A leșinat nebuna! Dar după tine! Te iubesc! Sunt cea mai mândră!” Acesta a fost mesajul postat de Adda pe pagina sa oficială de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de Cătălin Rizea, soțul său.

Chiar și Cătălin Scărlătescu a lăsat un comentariu la poză, iar postarea celebrei cântărețe zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii în mai puțin de o zi.

Semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020 are loc pe 14 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, informează a1.ro. Atunci, concurenții rămași în competiție vor trece prin trei probe de foc și șase dintre ei vor fi eliminați.


Profeții atribuite lui Nostradamus pentru 2021. O fi adevărat?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre