Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat cine e iubitul Anei Lesko. Iată primele fotografii cu afaceristul

S-a aflat cine e iubitul Anei Lesko. Iată primele fotografii cu afaceristul
După mai multe relații de iubire, Anna Lesko a anunțat în 2014 că urmează să aducă pe lume un copil. Din păcate, relația cu DJ Vinnie s-a spulberat.

După ce s-a despărțit de tatăl copilului său, nimeni n-a mai aflat ceva despre viața privată a frumoasei Anna Lesko.

S-a aflat cine e iubitul Anei Lesko. Iată primele fotografii cu afaceristul

A crezut că va rămâne pentru totdeauna cu DJ Vinnie, tatăl copilului său, dar când cel mic avea cinci ani, drumurile lor s-au despărțit. În acel moment, artista n-a vrut să comenteze nimic, dar ulterior a vorbit despre motivul real al separării.

Mie îmi plac să am pasiune în dragoste

„El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus.“, a spus artista.

Cine este noul iubit

Cu câteva timp în urmă, sursele spuneau că Anna se iubește cu un afacerist, însă nimeni nu a reușit până acum să afle cine este și să-i vadă chipul. Recent însă, paparazzi Mediaflux au reușit să facă primele fotografii cu partenerul de viață al cântăreței.

Cei doi au plecat într-o vacanță în Antalya și, odată ajunși s-au comportat ca doi oameni care se iubesc și se respectă. Jurnaliștii au văzut cum afaceristul i-a adus mâncarea artistei care, în acest timp, se delecta cu telefonul mobil. În plus, acesta s-a dovedit extrem de atent cu Anna și i-a sărit în ajutor ori de câte ori avea vreo problemă.

Cine sunt bărbații din viața Annei Lesko

Se cunoaște povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu, dar sunt puțini cei care știu că după ce s-au despărțit ea a rămas cu o mașină de lux, o casă și mult capital de imagine. De asemenea, ea a avut o relație cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția , apoi a fost văzută la brațul patronului unui lanţ de farmacii, Roger Akoury.

N-a fost cu noroc, pentru că artista s-a cuplat ulterior cu Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre şi Alex Erbaşu. Au urmat Liviu Moreanu, un patron de restaurant, ca mai apoi să facă un cuplu cu Codin Maticiuc, în timp ce Elan Schwartzenberg se aude că ar fi făcut o adevărată pasiune pentru ea.

Sursă foto: mediaflux, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre