Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul cu gafa Adelinei Pestrițu are un răspuns de la acuzat. „Telenovela se încheie. Nu intru în această capcană”

Scandalul cu gafa Adelinei Pestrițu are un răspuns de la acuzat. „Telenovela se încheie. Nu intru în această capcană”
Un comentariu de-al consultantului în turism Răzvan Pascu de pe rețelele de socializare s-a transformat într-un adevărat scandal. Adelina Pestrițu s-a simțit lezată și aruncă cu săgeți. Bărbatul nu vrea să mai facă parte din această telenovelă.

După ce a încurcat Laponia cu Polul Nord, Adelina Pestrițu a ieșit cu replici dure pe rețelele de socializare, deși Răzvan Pascu, cel ce a sesizat gafa pe Instagram, nu i-a menționat numele. Vedeta, care nu prea le are cu geografia, s-a autodezvăluit și i-a dat imediat replica lui Răzvan Pascu. Acesta însă a anunțat că oprește telenovela.

„Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord”

Povestea a început după ce Răzvan Pascu a scris despre o „influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia și a scris că e mișto la Polul Nord. Doar că de aici de unde suntem noi (și ea) și până la Polul Nord sunt cam 2700 km, adică mai mult decât de la București până la Londra. Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord, apoi ștergi comentariul meu și îți modifici postarea originală”.

„M-am întâlnit cu un domn care deține o agenție de turism și am făcut o glumă”

Supărată foc că i-a fost descoperită greșeala, Adelina Pestrițu a dat imediat replica, tot pe rețelele de socializare, punctând și faptul că a fost o… glumă.

“Dragii mei, nu se putea termina anul fără ca eu să fiu admonestată în spațiul public pentru o greșeală. Lucrurile stau așa: la o postare despre Laponia am spus că merg la Polul Nord, în aeroport m-am întâlnit cu un domn care deține o agenție de turism și am făcut o glumă, spunându-i că urmează să deschid și eu una și îi voi face concurență, apoi a început atacul”, a scris bruneta.

Adelina Pestrițu a încurcat Laponia cu Polul Nord

„Această atitudine nu-l face nici mai om, nici om de succes”

Deranjată că nu a fost certată în privat, ci în public, ca să vadă toată lumea, Adelina Pestrițu spune că „această atitudine” a lui Răzvan Pascu ”nu-l face nici mai om, nici om de succes”.  “Răzvan Pascu a ținut să mă certe public pe contul meu și al lui că am greșit. Am înțeles că nu a putut să treacă peste greșeala mea, nici să comunice în privat că am greșit, și-a dorit să fiu pusă la zid public.

E ok, așa cum i-am spus și lui, această atitudine nu-l face nici mai om, nici om de succes. Vă spun și vouă că eu îl apreciez pentru ceea ce face și că aș fi apreciat enorm părerea lui spusă într-o cheie normală”.

„Lui Răzvan Pascu îi deschid un cont cu un reach mai bun, pentru că mi-a zis un elf că el așa i-a scris Moșului”

„Atât eu, cât și el, dar și mulți dintre cei care ne urmăresc, avem obligația să fim oameni, nu conturi, chiar și pe rețelele sociale și să ne gândim că în acest spațiu, în viitorul apropiat, vor exista și copiii noștri, ca oameni în spatele unor conturi. În concluzie, nici în 2024, Laponia nu va fi la Polul Nord, eu nu îmi deschid agenție de turism, iar lui Răzvan Pascu îi deschid un cont cu un reach mai bun, pentru că mi-a zis un elf că el așa i-a scris Moșului”, a adaugat Adelina Pestrițu.

„Această discuție nu a avut loc niciodată, este inventată”

Bineînțeles, că nici Răzvan Pascu n-a așteptat mult și i-a dat o replică influenseriței, precizând că nu era nevoie de nici un răspuns din partea ei. Consultantul în turism a săpunit-o bine pe vedetă că spune „minciunele, iar la final i-a închis gura: „telenovela se încheie aici”.

„Mi-a răspuns Adelina Pestrițu printr-un story, deși nu așteptam niciun răspuns și nici nu consider că era cazul de vreun răspuns. Am câteva precizări:

Adelina, a treia oară în Laponia. Sursă foto: instagram

„WTF, Adelina, suntem copii de grădi, ca să spunem „minciunele”?

.Mesajul e foarte drăguț și lacrimogen. Ar fi și mai bun, dacă nu ar fi fals cam jumătate din el. Mi-a scris și pe Whatsapp, i-am răspuns cam același lucru. Zice că aș avea agenție de turism, ceea ce este fals. Și mai rău (de-a dreptul minciună) este că mi-ar fi spus că își face agenție de turism și că îmi va face concurență.

WTF, Adelina, suntem copii de grădi, ca să spunem „minciunele”? Această discuție nu a avut loc niciodată, este inventată 100% acum de tine. Și nu pricep care e rostul… Prin urmare, dacă discuția de mai sus nu a existat, nu a existat niciun „atac” din partea mea. Aseară era doar o postare în glumă, ironică, la adresa unui om (căruia nici măcar nu i-am dat numele) în care spuneam că este cam de porc să ajungi a treia oară în Laponia și să îți anunți urmăritorii că ești la Polul Nord”.

„Mi se pare sub demnitatea unui om de anvergura dânsei. Mi-a scris azi și în privat, i-am răspuns același lucru”

„Dezamăgirea mi-a apărut în momentul în care i-am lăsat un scurt comentariu la postarea sa în care îi scriam că suntem în Laponia, și nu la Polul Nord.  Acel comentariu al meu a fost șters și postarea modificată. Mi se pare sub demnitatea unui om de anvergura dânsei. Mi-a scris azi și în privat (nu aveam numărul dânsei), i-am răspuns același lucru. „Singurele chestii care nu îmi plac sunt „minciunelele”, chiar cred că nu era locul de ele”.

Răzvan Pascu, consultant în turism

„Singurele lucruri care nu îmi plac sunt minciunelele”

„Și eu o apreciez pentru ceea ce face și pentru activitatea sa, ceea ce am și scris în comentarii încă de aseară. Sunt o familie frumoasă și le doresc mult succes. Singurele chestii care nu îmi plac sunt „minciunelele”, chiar cred că nu era locul de ele, mesajul de mai sus putea fi făcut de dânsa chiar și fără aceste exagerări și minciunele și comentarii șterse ca la grădiniță (doar facts era suficient: am făcut o mică greșeală, am corectat, mulțumesc Răzvan).

Și ca să închei cu o glumă la fel de proastă precum ultima frază a dânsei, și care cred că nu își avea locul între doi oameni adulți: și mie mi-a zis un elf că Adelina își dorește un cont cu mai mulți urmăritori REALI, din România”, a adăugat Răzvan Pascu.

Lucrurile au fost clarificate

Răzvan Pascu spune că nu va mai răspunde atacurilor Adelinei Pestrițu, pentru că „telenovela se încheie aici”. „Din punctul meu de vedere, telenovela se încheie aici, indiferent ce va mai răspunde dânsa. Cred că este sub demnitatea mea să pierdem timp pe un astfel de non-subiect. Înțeleg că poate își dorește să ajungă mai mult la un public premium, dar nu intru în această capcană”, susține Răzvan Pascu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre