Simona Ionescu / Redactor Șef

Secrete dureroase din familia lui Ioniță de la Clejani. „A murit sărac lipit pământului”

Secrete dureroase din familia lui Ioniță de la Clejani. „A murit sărac lipit pământului”
Tot timpul a încercat să arate că este un bărbat puternic, însă Ioniță de la Clejani a trecut prin momente cumplite.

Nu a știut nimeni până acum ce dramă ascunde Ioniță de la Clejani. O asemenea nenorocire nu se uită niciodată.

Secrete dureroase din familia lui Ioniță de la Clejani. „A murit sărac lipit pământului”

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru impact.ro, Ramona Manole, fiica pe care Ioniță de la Clejani a renegat-o, a dat o informație extrem de prețioasă. Tânăra a povestit că din relațiile extraconjugale pe care acordeonistul le-a avut, s-a născut un băiat despre care nu s-a vorbit niciodată până acum.

„În sărăcie a trăit și el”

“Lumea nu știe, dar mai aveam un frate care a murit înecat. A fost făcut de Ioniță cu altă doamnă, nu cu mama mea. Nu am apucat să îl cunosc, am înțeles că a murit la vârsta de șapte-opt ani. Tot din Clejani era. În sărăcie a trăit și el, a fost sărac lipit-pământului. De fapt, în Clejani, foarte puțini au posibilități materiale”, a mărturisit Ramona.

„Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți”

Ramona nu s-a lăsat și a spus tot ce știe despre relația pe care o au Viorica și Ioniță de la Clejani, punctând faptul că cea care e capul răutăților e cântăreața. “Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată. A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla?

Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău. Viorica l-a luat de la mătușa ei. După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant. Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți!”, a declarat Ramona de la Clejani.

Sursă foto: fanatik, instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre