Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly tatonează terenul. Vrea să devină VIP serios și să stea cu „greii” la masă

Selly tatonează terenul. Vrea să devină VIP serios și să stea cu „greii” la masă
Trecem printr-o perioadă în care trăim cu toții mai mult în mediul online decât în realitate. În loc să discuți la cafea cu vecinul despre ce anunț are de făcut sau despre ce activități zilnice întreprinde, acum vezi totul într-o postare pe rețelele de socializare. Noutățile distribuite pe internet diferă de la a te apuca de sală, până la divorțuri. Selly, de exemplu, le-a transmis urmăritorilor săi printr-un videoclip, o veste surprinzătoare.

Selly i-a înștiințat pe fani că a decis să pună capăt proiectului care l-a făcut celebru, și anume trupa 5GANG. Se pare că vloggerul are alte gânduri pentru cariera sa și că își va părăsi colegii, de asemenea celebri, alături de care a muncit din greu în ultimii ani.

Conceptul de 5GANG a luat cu asalt țara, fiind îndrăgit de adolescenții de pretutindeni. Pe lângă amintirile frumoase, emoția trăită, muzica și proiectele creative pe care le-au creat de-a lungul timpului, membrii trupei au rămas și cu ceva câștiguri financiare substanțiale.

Selly se îndreaptă într-o direcție diferită de ceea ce înseamnă 5GANG

Dar se pare că, de ceva timp, o parte din echipă s-a distanțat de ideea proiectului 5GANG, îndreptându-se către un alt stil de abordare și alt tip de public. Selly a pornit pe un alt drum, intrând într-o arenă de „lupte” cu sistemul românesc de învățământ. Încrezător și curajos, vloggerul l-a invitat pe ministrul Educației la o conferință în care să fie puse pe tapet aspectele care ar necesita schimbate în această zonă, spre binele tuturor elevilor.

Odată cu această mobilizare, Selly a luat parte la mai multe emisiuni în care a descris viziunea lui despre școli, învățământ, cadre didactice, dar și despre nevoile elevilor. Chiar dacă oficialul din fruntea învățământului nu i-a dat curs invitației, vloggerul susține că este deschis în continuare să ia parte la o discuție cu aceasta.

Selly părăsește 5GANG?

Selly transpune în ochii generaților actuale imaginea tânărului perfect care a avut succes în online mânat de ambiție.De altfel, vloggerul a avut rezultate excelente inclusiv la învățătură. Așa cum el însuși a povestit, Selly a reușit să obțînă rezultate extrem de bune în urma examenului de Bacalaureat. Tocmai din poziția respectivă, fostul membru 5GANG și-a dorit să expună problemele reale ale sistemului de învățământ care îngreunează modului în care elevii se pregătesc pentru adevăratele provocări ale viețîi.

Recent, Selly s-a decis să facă un nou pas în cariera lui. Tânărul și-a anunțat fanii că perspectiva lui asupra părții profesionale s-a schimbat complet. Astfel, vloggerul nu își mai dorește să se asocieze cu proiectul care l-a făcut celebru.

„Cum să mă mai prostesc pe internet! Am insistat ore întregi pe reforma educației din România, iar asta înseamnă că eu de acum înainte nu mai sunt Selly ală pe care voi îl știți. Selly ăla pus pe caterincă și glume proaste, pur și simplu nu mai sunt ăla. Eu acum sunt un om serios, sunt un exemplu. Nu mai pot să mă prostesc pe internet”, a spus vloggerul pe canalul său de YouTube.

Reacțiile negative ale fanilor săi l-au făcut să-și reconsidere poziția.

Nu este actor de profesie, dar Selly a reușit să convingă publicul cu spusele lui. Vloggerul a anunțat în final că toată povestea este doar o glumă, urmăritorii respirând ușurați. El i-a asigurat că, cel puțin în perioada următoare nu își dorește să renunțe nici la muzică, nici la proiectul în care a investit energie, pasiune, timp și care i-a adus atâtea folosease, mai ales financiare. 

Vedeta Parlamentului. Are un vraf de diplome, „ciasuri” de lux și a vorbit 10 minute în 4 ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre