Gălățenii au trimis în Parlament un tânăr studios. Mitică-Marius Mărgărit avea 28 de ani când a ajuns subsecretar de stat în domeniul naval în Ministerul Transporturilor. Până atunci, a fost șomer. Acolo a devenit celebru, imediat după ce a completat declarația de avere.
Un deputat studios! A scris că are ”ciasuri” în valoare de 12.000 de euro
Nu a contat că are un scris urât, ca majoritatea dintre noi, ci pentru că a scris cu mâna lui că are ”ciasuri” în valoare de 12.000 de euro.
Când a râs toată țara, și-a schimbat declarația.
Nici nu a mai întrebat nimeni de ce se ocupă de domeniul naval, fără nici o legătură cu studiile sale.
Trebuie să știți că acest tânăr politician are ”un sertar” de diplome. A făcut el cumva să studieze tocmai la Alba Iulia și la București, el fiind din Galați.
În 2010, Mitică-Marius Mărgărit obține diploma de licență în Drept, la Universitatea AGORA din Alba Iulia, iar doi ani mai târziu termină și un master la Universitatea 1 Decembrie 1918 din același oraș.
Mai face și Științe Economice la ”Titu Maiorescu” din Capitală și cursuri doctorale la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”. Să știția că a terminat și Institutul Diplomatic. Ar mai fi câteva diplome, dar deja este prea mult.
Cu atâtea diplome, Mitică-Marius Mărgărit a fost ales deputat, la doar 30 de ani.
Mitică-Marius Mărgărit a vorbit în Parlament 10 minute, în patru ani
Mitică-Marius Mărgărit este candidatul zilei, vine de pe listele PSD Galați și are o ascensiune fulminantă în carieră.
Șomer până la 27 de ani, Mitică-Marius Mărgărit a ajuns, în doar patru ani, în Parlamentul României. A fost, pe rând, consilier județean, subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor și deputat, scrie alephnews.ro.
În patru ani de mandat, a vorbit puțin peste zece minute. Cel mai mult, când a trebuit să citească un text care i-a dat mari bătăi de cap și a avut nevoie de ajutor.
Acum patru ani, Mitică-Marius Mărgărit era pe locul cinci pe lista PSD Galați. Acum, e pe locul trei, cu mari șanse să mai prindă un mandat.
Premiu important, în Germania, pentru regizoarea Carmen Lidia Vidu
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook