Gălățenii au trimis în Parlament un tânăr studios. Mitică-Marius Mărgărit avea 28 de ani când a ajuns subsecretar de stat în domeniul naval în Ministerul Transporturilor. Până atunci, a fost șomer. Acolo a devenit celebru, imediat după ce a completat declarația de avere.

Un deputat studios! A scris că are ”ciasuri” în valoare de 12.000 de euro

Nu a contat că are un scris urât, ca majoritatea dintre noi, ci pentru că a scris cu mâna lui că are ”ciasuri” în valoare de 12.000 de euro.

Când a râs toată țara, și-a schimbat declarația.

Nici nu a mai întrebat nimeni de ce se ocupă de domeniul naval, fără nici o legătură cu studiile sale.

Trebuie să știți că acest tânăr politician are ”un sertar” de diplome. A făcut el cumva să studieze tocmai la Alba Iulia și la București, el fiind din Galați.

În 2010, Mitică-Marius Mărgărit obține diploma de licență în Drept, la Universitatea AGORA din Alba Iulia, iar doi ani mai târziu termină și un master la Universitatea 1 Decembrie 1918 din același oraș.

Mai face și Științe Economice la ”Titu Maiorescu” din Capitală și cursuri doctorale la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”. Să știția că a terminat și Institutul Diplomatic. Ar mai fi câteva diplome, dar deja este prea mult.

Cu atâtea diplome, Mitică-Marius Mărgărit a fost ales deputat, la doar 30 de ani.

Mitică-Marius Mărgărit a vorbit în Parlament 10 minute, în patru ani

Mitică-Marius Mărgărit este candidatul zilei, vine de pe listele PSD Galați și are o ascensiune fulminantă în carieră.

Șomer până la 27 de ani, Mitică-Marius Mărgărit a ajuns, în doar patru ani, în Parlamentul României. A fost, pe rând, consilier județean, subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor și deputat, scrie alephnews.ro.

În patru ani de mandat, a vorbit puțin peste zece minute. Cel mai mult, când a trebuit să citească un text care i-a dat mari bătăi de cap și a avut nevoie de ajutor.

Acum patru ani, Mitică-Marius Mărgărit era pe locul cinci pe lista PSD Galați. Acum, e pe locul trei, cu mari șanse să mai prindă un mandat.


Premiu important, în Germania, pentru regizoarea Carmen Lidia Vidu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri