Simona Ionescu / Redactor Șef

Semnul primit de Iuliana Tudor în noaptea de Înviere. „Am aflat că mă urmărise câteva luni”

Semnul primit de Iuliana Tudor în noaptea de Înviere. „Am aflat că mă urmărise câteva luni”
A simțit primii fiori ai iubirii la doar 16 ani, dar povestea cu băiatul mai mare cu șase ani s-a spulberat. În noaptea de Înviere din anul 1996 însă, a primit semnul divin.

Iuliana Tudor și-a cunoscut viitorul soț la 18 ani, despre care spune „m-a deturnat de la tristețile nelămurite”. Semnul a venit în noaptea de Înviere.

L-a întrebat cât e ceasul, deși orologiul se afla în fața ei

Și-a întâlnirea însă marea iubire în anul 1996, la slujba de Înviere, când un tânăr mai înalt ca prezentatoarea i-a atras atenție. Femeie hotărâtă, nu a vrut să piardă timpul și l-a întrebat cât e ceasul.

Râzând, acesta i-a arătat orologiul bisericii care se afla exact în fața Iulianei Tudor. După o săptămână, au ieșit la prima cafea, apoi au urmat și altele.

„Venea în același loc, dar nu l-am văzut niciodată”

„În noaptea aceea, eu cred că am fost cucerită, apoi am aflat că eu îl cucerisem deja pe el. Mă urmărise câteva luni, știa unde merg cu prietenii mei și venea în același loc, dar nu l-am văzut niciodată. A fost foarte discret.

Făceam naveta de la Băicoi la Ploiești și pe autobuzul respectiv mi-a spus că m-a văzut de foarte multe ori. Nu știam, n-am observat nimic și l-am întâlnit atunci, în noaptea de Înviere.

„Mi-a dat de înțeles și asta cred că a și contat, că este un om pe care mă pot baza oricând”

Amintiri din ultima seară a Festivalului Unforgettable!

Și au urmat patru ani în care ne-am cunoscut, ne-am dat timp. Am tot băut cafea, el a băut de fapt, eu beau ceai sau orice altceva, niciodată cafea. Și întâlnirile noastre s-au transformat ușor, ușor într-o prietenie foarte solidă.

Mi-a dat de înțeles și asta cred că a și contat, că este un om pe care mă pot baza oricând. Având modelul tatălui meu, pentru că fetele își aleg de regulă mult din ce înseamnă paternul. Am simțit că pot construi cu el”, a spus, emoționată prezentatoarea.

Iuliana Tudor nu poartă numele soțului

Când s-a căsătorit, fiind deja în televiziune, Iuliana Tudor a decis să nu ia numele soțului. Deși nu e ușor să fii alături de o vedetă, acesta i-a înțeles pasiunea pentru televiziune, iar prezentatoarea a acceptat că soțul nu vrea să fie niciodată în centrul atenției. Și nu o însoțește la evenimentele publice.

„Am preluat modelul familiei mele pentru care căsnicia nu e doar o hârtie pe care o semnăm și o slujbă la care participăm. Înțelesul căsnicie pentru mie și familia mea este o taină, un demers de viață. (…)

Noi nu am avut momente atât de dramatice, certuri sau lucruri de netrecut ca să spun gata, divorțez. Eu sunt un om de cursă lungă, nu sunt o persoană care abdică foarte ușor. Cred că am învățat în timp că cei doi parteneri formează un stâlp”, i s-a destăinuit Iuliana Tudor lui Denise Rifai.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri