Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira e distrusă. Micuții artistei locuiesc acum cu Pique și noua lui iubită

Shakira e distrusă. Micuții artistei locuiesc acum cu Pique și noua lui iubită
Shakira trece prin momente grele după divorțul de Pique, dar acum situația e și mai dificilă. Pique atrage copiii de partea lui.

O nouă lovitură pentru Shakira din partea lui Gerard Pique. Fotbalistul, noua iubită și copiii se înțeleg din ce în ce mai bine.

Shakira e distrusă. Se crede că micuții artistei ar locui acum cu Pique și noua iubită

Viitorul copiilor Shakirei și Pique este incercat în acest moment, mai ales că recent au apărut în presă imagini cu copiii artistei nu doar alături de tatăl lor, ci și de noua iubită a acestuia, Clara Chia. Mai mult, sursele vorbesc că micuții ar locui cu cei doi iubiți, ceea ce reprezintă o mare lovitură pentru Shakira.

„Aceste imagini sunt o lovitură grea pentru Shakira. Artista nu e încântată să vadă cât de bine se înțeleg băieții cu Clara”, spune fotoreporterul care a surprins imaginile. Cei patru au fost fotografiați aproape de o altă casă pe care fotbalistul o au împreună, în apropiere Pirineii catalani, pe un teren de aproximativ 2.000 de metri pătrați.

Artista a fost abuzată de Pique

Pe de altă parte, sursele spun și că artista ar fi trecut prin momente grele în perioada relației cu Pique, fiind chiar abuzată de acesta. Unul dintre cei mai înfocați admiratori ai Shakirei a făcut recent o compilație de imagini, interviuri și videoclipuri în care se vede clar comportamentului sportivului față de fosta sa iubită, care de multe ori a lăsat de dorit.

„Nu știu dacă Shakira a suferit un abuz emoțional cu Gerard Piqué, dar sunt lucruri care mă fac să cred că da”, a scris utilizatorul de Twitter @la_folkloRik, susține panoramaweb.com.mx.

Nu a lăsat-o să lucreze cu alți bărbați

Într-o declarație pentru Noticias Caracol, Shakira a dezvăluit că Piqué nu a conceput ca în videoclipurile vedetei să intre și domni. „Gerard nu mă lasă să fac videoclipuri cu bărbați, este o persoană foarte conservatoare. Ați fi impresionați pentru că este foarte tânăr și știm cum sunt noile generații, dar adevărul este că da, este foarte conservator”, a spus Shakira.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre