Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira fuge cât mai departe de Pique. Va locui de acum încolo în America

Shakira fuge cât mai departe de Pique. Va locui de acum încolo în America
Shakira și Gerard Pique și-au spus adio după o relație de 12 ani. Cântăreața nu mai vrea să audă de fostul iubit și a hotărât să plece și din Spania.

Adio Spania, bun venit America. Shakira a ales ca după despărțirea de Pique să plece cât mai departe de el.

Shakira fuge cât mai departe de Pique. Va locui de acum încolo în America

Mai mult de 7000 de kilometri îi vor despărți de acum încolo pe Shakira și Pique. Artista a hotărât să plece cât mai departe de fostul iubit, așa că va părăsi Spania și se va muta în America. Ce a supărat-o atât de tare pe celebra artistă? Presa spaniolă susține că aceasta n-a suportat infidelitatea, sportivul fiind prins în fapt cu o blondă de 20 de ani, care ar lucra ca hostess.

Shakira se va duce la Miami

Conform informațiilor oferite de jurnaliștii de la elnacional.cat, Shakira se va duce la Miami, unde are o vilă de lux, cotată la 16 milioane de euro. Ea a vrut în nenumărate rânduri să vândă această vilă, dar astrele nu s-au aliniat. Iată că Divinitatea a știut de ce a trebuit să rămână a ei…

Superba casă se află chiar lângă plaja din Miami, a fost construită în anul 1951 și achiziționată de blondă cu 21 de ani în urmă, pentru suma de 3 milioane de dolari. Casa sare nu mai puțin de șase dormitoare, șapte băi, o sală de fitness, una de conferințe, o altă sală de biliard, precum și terasă, garaj, piscină cu spa și bar. Dar cel mai important este faptul că superba vilă are ieșire la ocean.

Cei doi au de împărțit o avere de peste 700 milioane de euro

Potrivit Marca, Shakira și Pique urmează să înceapă procesul pentru custodia celor doi copii, Sasha și Milan. La rândul lor, jurnaliștii de la Informalia El Economista spun că cei doi, deși nu au ajuns în fața altarului, au strâns împreună o avere de 700 milioane de euro. Cântăreața și sportivul au nenumărate proprietăți, printre care cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este și Bahamas.

Sursă foto: digisport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre