Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira își bagă coada între Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti

Shakira își bagă coada între Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti
De șase luni, PIque iubește altă domniță, și părea că a uitat de aleasa lui de ani de zile, Shakira, cea care i-a dăruit și doi fii.

Ultimele informații ne arată cp Shakira își bagă coada între Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti. Așa cum vă amintiți, din iunie, Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) nu mai formează un cuplu. Despărțirea a survenit după 12 ani de relație, timp în care cei doi au devenit părinții a doi băieți.

Noua parteneră a fostului fotbalist al Barcelonei, Clara Chia Marti (23 de ani) a fost aspru criticată că a intervenit între cei doi, provocând despărțirea. Acum însă are parte de același lucru, scrie presa din străinătate.

Presa spaniolă scrie că există o mare criză în cuplul Pique – Clara Chia. Jurnaliștii de la AS, care citează emisiunea Telecino, notează că cei doi traversează o criză și relația dintre ei este pe cale să se încheie, după doar 6 luni. Iar motivul e chiar Shakira.

Pique, bulversat de „mutările” fostei partenere

De curând, au apărut zvonuri potrivit cărora Shakira și-ar fi refăcut viața după despărțirea de Gerard Pique cu Gorka Ezkurdia (24 de ani), un instructor de surf. Cei doi au fost fotografiați împreună, la surf, și păreau extrem de fericiți împreună. Fosta parteneră a lui Pique a negat aceste afirmații. „Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira.

Ulterior, Mundo Deportivo, publicația în care a apărut mesajul Shakirei, dă asigurări că Ezkurdia a fost instructorul de surf al cântăreței și al copiilor săi îde mult timp, inclusiv de când forma un cuplu cu fotbalistul. Și că între ei ar fi doar o bună prietenie.

Shakira își bagă coada între Pique și noua iubită

Dacă e doar o prietenie sau ceva mai mult, asta se va dovedi în timp. Până atunci însă, Pique dovedește că a fost foarte afectat de faptul că Shakira a decis să ia copiii și să se mute în Miami. Fostul fundaș e decis să-și cumpere o proprietate în SUA, pentru a fi aproape de Sasha și Milan. Acest lucru nu a fost deloc pe placul actualei sale iubite,  Clara Chia Marti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barcelona family (@barcelona._family)

Jurnaliștii spanioli mai spun că în cuplul existăm și alte neînțelegeri, din cauza presei. Tânăra iubită a lui Pique se simte hărțuită de jurnaliști. Și îl acuză pe sportiv că nu o protejează suficient, așa cum se întâmpla cu fosta sa parteneră, Shakira.

Recent, Gerard Pique și Clara Chia au fost surprinși în mijlocul unei discuții aprinse pe străzile Barcelonei, după ce au luat masa la un restaurant japonez. Cei doi păreau foarte nervoși.

Sursa foto: Instagarm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre