Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Gherghe, în lacrimi la emisiunea „Mireasa”. Surpriza de care a avut parte a lăsat-o fără cuvinte. Exclusiv

Simona Gherghe, în lacrimi la emisiunea „Mireasa”. Surpriza de care a avut parte a lăsat-o fără cuvinte. Exclusiv
Simona Gherghe a împlinit 45 de ani, iar concurentii emisiunii "Mireasa" nu au lăsat să treacă acest moment.

Simona Gherghe e foarte iubită, iar concurenții emisiunii „Mireasa” i-au demonstrat ce înseamnă pentru ei. Vedeta a rămas foarte surprinsă.

Simona Gherghe, în lacrimi la emisiunea „Mireasa”. Surpriza de care a avut parte a lăsat-o fără cuvinte. Exclusiv

Cu puțin timp în urmă, Simona Gherghe a fost sărbătorită în emisiunea live pe care o prezintă la Antena 1. Vedeta a rămas fără cuvinte atunci când concurenții s-au ridicat în picioare, i-au cântat „Mulți ani trăiască”, iar colegii i-au dăruit un superb buchet de flori și un tort, cu o fotografie de-a prezentatoarei, de la filmările din Turcia.

De asemenea, concurentii i-au mai făcut urări și azi noapte, în timp ce au avut parte de o petrecere gipsy, unde s-au simțit extraordinar. Blonda a fost extrem de emoționată, le-a mulțumit tuturor și s-a văzut că avea lacrimi în ochi.

Și copiii i-au făcut o minunată surpriză

Nici copiii nu au uitat-o, ci au făcut-o să se simtă cea mai fericită mamă din lume. La prima oră a dimineții, copiii i-au dat două felicitări-scrisori, pe care cei mici au desenat inimioare și au scris pe fiecare dintre ele un mesaj de ”La mulți ani”. Mai mult, prezentatoare a spus în live că fetița ei a făcut și o remarcă, amintindu-i mamei că s-a născut chiar de sărbătoare de Haloween.

Nu s-a certat niciodată cu soțul

Cu ceva timp în urmă, Simona a mărturisit într-un interviu pentru Viva că nu s-a certat niciodată cu soțul de când sunt împreună. „Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea.

Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, a povestit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre