Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley lansează o nouă piesă și își consultă fanii. E hit

Smiley lansează o nouă piesă și își consultă fanii. E hit
Cariera lui Smiley e pe val. Artistul are succes după succes, la concertele lui e înghesuială mare, iar melodiile sale sunt cunoscute de toată lumea. Una a devenit fenomen și nu puțini sunt cei care îl numesc cel mai tare artist din sud-estul Europei.

Adevărul este că Smiley știe să facă muzică, are talent cu carul și, mai ales, știe cum să se promoveze. Artistul se pregătește să lanseze o nouă piesă și își consultă fanii, să vadă dacă merită. Pentru un artist este foarte important ca piesele lui să rezoneze cu așteptările publicului.

Dincolo de munca de creație și de cea din studioul de înregistrări, Smiley vrea mai mult. Piesa care nu a fost lansată încă, e hit deja. Smiley cântă în mașină, iar fanii lui sunt extaziați. Filmarea cu câteva secunde din noua piesă s-a viralizat deja.

Cum sună noul hit al lui Smiley

„Te vezi bine, bine rău / Unii te văd bibelou. / Dar n-o să te vadă nimeni / Cât de bine te văd eu. / Cum te văd eu, nu te vede nimeni / Și crede-mă că văd bine. / Cum te văd eu, nu te vede nimeni / Și crede-mă că văd bine”, cântă soțul Ginei Pistol în „demo”-ul piesei pe care o va lansa în curând.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Blană piesa, oricum tot ce iese de la tine (e aașa)”, i-a scris un internaut. Iar altul a adăugat: „E făină presa ca majoritatea cântecelor tale, domnule Smiley (Andrei, Tiberiu). Îmi place ceea mai recentă melodie a ta”.

Smiley a mai cerut ajutorul fanilor și altă dată

Nu este prima dată când Smiley cere ajutorul fanilor pentru piesele sale. În 2021, el a mai făcut asta. Atunci lucra la un album aparte, și, în fiecare lună, lansa câte o piesă nouă. În primăvara anului în care i s-a născut fetița, Smiley petrecea nopțile acasă, cu chitara în mână, compunând, după ce Gina și Josephine adormeau.

„Ți-am spus deja că lansez o piesă în fiecare lună, însă nu ți-am spus că mi-aș dori să lansăm una dintre piese împreună. Da, tu și cu mine. Mai am de scris un vers la următoarea mea piesă și am nevoie de ajutorul tău. Spune-mi în comentarii un cuvânt care rimează cu „noaptea””, a scris Smiley pe Instagram, la momentul respectiv.

Postarea lui a strâns aproape zeci de mii de aprecieri în câteva ore iar sute de fani s-au grăbit să dea soluții pentru rima perfectă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre