Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora Lidiei Buble e supărată – foc. Dar e extrem de frumoasă!

Sora Lidiei Buble e supărată – foc. Dar e extrem de frumoasă!
Lidia Buble înregistrează un succes fulminant cu ultima piesă lansată, în care cântă alături de Cornel Ilie și trupa Vunk, dar bucuria e umbrită de supărarea uneia din surorile ei. Estera e cu ochii în lacrimi.

Piesa ”Vino, du-te” a înregistrat, în 24 de ore de la lansare, peste 500.000 de accesări, ceea ce a bucurat-o enorm pe vedetă. Lidia Buble a împărtășit bucuria cu fanii ei, pe Insta Story, dar nu a trecut cu vederea cât de supărată e una din surorile ei, Estera.

Frumoasa Estera trăiește în Austria și trece prin momente grele. Ca să scape de supărare, aceasta a făcut publice motivele.

„Ce mă întristează cel mai tare pe mine, adică o frustrare, o supărare de-a mea, din acest an, este că anul acesta, efectiv, nu mi-am văzut nici un membru al familiei. Pe nimeni. Nici surorile, nici pe frații mei, nici părinții, pe nimeni.

Mi se pare atât de trist să am un an în care să nu îmi văd absolut deloc familia. Oricum, sunt conștientă, că nu sunt singura cu această problemă, sunt conștientă că sunt sute de mii de români care nu și-au văzut familiile”, a dezvăluit Estera.

Cine este Estera Buble

În timp ce Lidia Buble ține prima pagină a ziarelor, sora acesteia e o ”anonimă” cu aproape 47.000 de fani pe Instagram. Estera Buble este make-up artist de succes și are o familie perfectă. Estera și soțul ei au doi copii.

Surorile Buble s-au născut într-o familie cu 11 copii. ”Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu – Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot.

Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia Buble într-un interviu, în urmă cu patru ani.

Sursa foto: Instagram

Serialul Brigitte și Florin Pastramă, genul dramă. Dezvăluiri despre o căsnicie făcută în pripă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre