Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția actorului Drake Bell, idolul copiilor, în stare de șoc după ce a aflat ce făcea acesta cu copiii. Poliția are dovezi tulburătoare

Soția actorului Drake Bell, idolul copiilor, în stare de șoc după ce a aflat ce făcea acesta cu copiii. Poliția are dovezi tulburătoare
Soția lui Drake Bell, fostul idol al copiilor de pe canalul Nikelodeon, aruncă prosopul cu privire la căsătoria lor. Aceasta a anunțat că s-a săturat de el și tocmai a cerut să divorțeze de actor.

Soția vedetei, Janet Von Schmeling, a cerut divorțul după 4 ani de căsnicie. În documentele, obținute de TMZ, Janet spune că s-au despărțit în septembrie. De asemenea, ea explică despre diferențele ireconciliabile care au stat la baza despărțirii.

Actorul şi muzicianul american Drake Bell, cunoscut din serialul „Drake & Josh” (2004 – 2007), este o fostă vedetă a postului TV Nickelodeon. Ani la rând el a fost idolul copiilor, până ce a ajuns să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru comiterea unor delicte împotriva minorilor, fapte pe care le-a și recunoscut, acum doi ani.

Actorul Drake Bell a fost, ani la rând, idolul copiilor, grație filmelor pentu adolescenți în care a jucat

Datorită unor sit-com-uri precum „Drake &Josh” şi „The Amanda Show”, Bell a devenit foarte popular în America Latină. De fapt, artistul se recomandă ca Drake Campana pe reţelele de socializare şi a lansat cântece bilingve precum „Fuego lento” şi „Diosa”.

Actorul Drake Bell condamnat în legătură cu un fan minor

Actorul a fost judecat pentru punerea în pericol a unui minor şi difuzarea de conţinuturi care aduc prejudiciu minorilor. Pentru faptele sale a avut de prestat 200 de ore în serviciul comunităţii, iar numele său a fost notat în registrul delincvenţilor sexuali.

„Accept această sentinţă deoarece comportamentul meu a fost nepotrivit. Regret faptul că victima a avut în vreun fel de suferit, însă evident nu era intenţia mea”, a asigurat Bell într-un comunicat difuzat de avocatul său. Până acum nu se cunosc detaliile incidentelor între actor şi victimă. Victima, în vârstă de 15 ani, făcuse în 2018 un denunţ împotriva actorului în Canada pentru un incident petrecut în decembrie 2017 în timpul unui concert susţinut de acesta în Ohio.

Drake Bell a fost condamnat pentru fapte de natură sexuală cu un minor, dar a fost acuzat de abuz și de fosta iubită

Presa a aflat că în lunile premergătoare concertului, „muzicianul a menţinut conversaţii nepotrivite cu victima care, în unele ocazii, au fost de natură sexuală” şi i-a trimis conţinut grafic inadecvat, după cum se arată în documentele oficiale. Puștiul a venit la concertul idolului său, iar acolo „Bell şi-a încălcat statutul său de supraveghetor, creând un risc pentru victimă”, mai notează documentele autorităților.

Soția vrea  divorț și custodie completă asupra copilului lor

Drake Bell și Janet Von Schmeling au ajuns în pragul divorțului, femeia fiind cea care a solicitat separarea. Ei au împreună un copil, Wyatt Bell, în vârstă de un an. Comform documentelor depuse în instanță, pentru divorț, Janet cere custodia fizică și legală a copilului lor.  Ea vrea să i se acorde lui Drake doar drepturi de vizită. Dosarul de divorț vine la scurt timp după ce Drake a fost dat dispărut de poliția din Florida la începutul acestei luni.

Un membru al familiei a sunat la poliție și a susținut că Drake amenința cu sinuciderea ca răspuns la problemele legate de custodia copilului pe care-l are împreună cu Janet. Actorul și muzicianul a dispărut cu fiul său timp de o zi, dar în cele din urmă, cei doi au fost găsiți în siguranță, iar poliția spune că s-au luat măsuri pentru a se asigura că Drake a primit o evaluare a sănătății mintale.

Dosare penale pentru alcool la volan și abuz fizic și sexual

Acestea nu sunt singurele probleme ale lui Drake Bell. El a mai fost condamnat în 2015 pentru că a condus în stare de ebrietate. Mai mult, în vara lui 2020, fosta sa iubită, Melissa Lingafelt, l-a acuzat pe reţetele de socializare a fost victima unui abuz fizic şi sexual în timpul relaţiei pe care au avut-o între 2006 şi 2008.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre