Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefan Bănică și fiica lui, o viață în imagini. Violeta Bănică explică de ce a făcut publică povestea

Ștefan Bănică și fiica lui, o viață în imagini. Violeta Bănică explică de ce a făcut publică povestea
Ștefan Bănică în pantaloni cu paiete și cu limba scoasă. Cine și-ar fi imaginat că o să îl vadă așa, în public?! Imaginile sunt acum la vedere pentru toată lumea și sunt memorabile. 

Vineri, fiica lui i-a făcut o surpriză de proporții. Întreaga viață a lui Ștefan Bănică este expusă în imagini care nu pot fi uitate, iar Violeta Bănică explică și de ce a făcut asta. 

Ana Violeta Bănică are acum 16 ani și este o tânără asumată care își iubește enorm ambii părinți (Instagram)

Seria de fotografii a strâns rapid mii de aprecieri, internauții savurând ipostazele în care nu l-au mai văzut pe artist, dar nici pe fiica acestuia apărută din căsătoria cu Andreea Marin. Cântărețul și actorul apare în pantaloni cu paiete, dar și cu limba scoasă, sau într-o mișcare de dans inspirată din gesturile vedetelor rock ‘n’ roll, care i-au devenit „semnătură” în show-urile pe care le susține. 

Violeta Bănică explică de ce a făcut publică povestea

Ana Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, este fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Adolescenta a venit pe lume în al doilea an al căsniciei celor două vedete, care a durat din 2006 până în 2013. Chiar dacă părinții au divorțat, ei au crescut-o împreună pe fiica lor, astfel că aceasta are o relație excelentă cu ambii. Moștenitoare a frumuseții, inteligenței și talentului ambilor părinți, Violeta Bănică este o tânără care își construiește deja o viitoare carieră de succes. 

Asumată, aceasta urcă deseori pe scenă alături de tatăl său, deoarece cântă și ea. Îi poartă o dragoste mare acestuia și are, de-a lungul celor 16 ani de viață, amintiri superbe împreună cu el, pe care le păstrează cu sfințenie. Unele sunt surprinse în fotografii, iar o parte din ele le-a făcut publice vineri, de ziua lui Ștefan Bănică. „La mulți ani, tatiii! Te iubesc enorm!”, i-a scris fiica adolescentă artistului, în ziua în care îndrăgitul artist și-a celebrat aniversarea zilei de naștere.

Ștefan Bănică, tată de trei copii

Ștefan Bănică a împlinit, vineri, 57 de ani. Andreea Marin a fost a doua sa soție, după Mihaela Rădulescu, cu care a fost căsătorit doi ani, între 1997 și 1999.


La patru ani după divorțul de Andreea Marin, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu actuala sa soție, Lavinia Pârva, împreună cu care are un fiu, Alexandru, în vârstă de cinci ani. Mezinul este cel de-al treilea copil al artistului, Bănică mai având un fiu, Radu Ștefan, în vârstă de 22 de ani, care s-a orientat spre o carieră de actor. L-am văzut cu toții ce succes a înregistrat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde s-a făcut remarcat prin talentul său de a se transforma într-o serie de vedete de reunume.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri