Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză la Chefi la cuțite! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu transformați în clătite

Surpriză la Chefi la cuțite! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu transformați în clătite
Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt puși pe treabă. Ca să ne distreze, au învățat cântece și jocuri noi. Au avut surpriza să își vadă mutrele în farfurie.

Noul sezon din Chefi la cuțite a început cu multe surprize. Un nou sezon, concurenți din toată țara, de toate profesiile. Iar chefii se dau peste cap să ne distreze. Un concurent i-a lăsat cu gura căscată: le-a pus mutrele în farfurie.

Portretele lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în farfurie

Portretele celebrilor bucătari de la Chefi la cuțite în farfurie! La asta chiar nu se așteptau.

Bogdan Stan (Bodi) a reușit să îi încânte pe jurați cu un preparat cu totul deosebit: clătite cu portretele lor în farfurie.

Bodi este cunoscut mai ales pe Instagram pentru că parodiază vedele momentului. Este haios, inventiv, pus pe șotii.

Bodi se fotografiază în cele mai amuzante ipostaze, într-o imitație a pozelor vedetelor. Are peste 100. De admiratori care se amuză copios. Mai mult, are fani de calitate care au observant că tânărul Bodi vorbește corect românește.

Bodi se fotografiază în cele mai amuzante ipostaze, într-o imitație a pozelor vedetelor

Bogdan Stan (Bodi) parodiază vedetele momentului

Cu ajutorul contului său de Instagram, tânărul a parodiat imaginile a numeroase vedete din România, de la Inna și Gina Pistol, până la vedete din afară, precum Tokyo, din Casa del papel.

Chefii au primit câte o clătită, cu chipul fiecăruia

Fiecare chef a primit câte o clătită, cu chipul fiecăruia. Chefii au aplaudat creativitatea tânărului de 22 de ani, din Constanța. Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu nu i-au oferit cuțit. Cel din urmă a glumit că nu a oferit cuțitul pentru că preparatul său nu avea nici un fir de păr.

Însă, Bodi a primit un premiu considerabil: un cuțit de argint, oferit de chefi prietenilor faimoși.

După ce i-a încântat la masa de jurizare cu portretele clătite, Bogdan le-a promis chefilor și că îi va parodia așa cum le-a făcut vedetelor. Foto: Instagram


Cine este concurentul cu părul verde de la Chefi la cuțite

Apariție surpriză la Chefi la cuțite. Jador a dat-o pe fasole

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre