Simona Ionescu / Redactor Șef

Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, a semnat actele cu turcoaica Sheila

Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, a semnat actele cu turcoaica Sheila
Fostul ginere al lui Traian Băescu s-a căsătorit civil cu iubita sa, turcoaica Sheila Giafer (35 de ani). Cununia civilă a fost extrem de discretă, iar acum se pregătesc pentru marea petrecere, care va avea loc în Turcia.

Gata! Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda și ca fost soț al Elenei Băsescu, s-a căsătorit din nou.  Cununia civilă cu turcoaica Sheila Giafer a fost extrem de discretă, iar acum se pregătesc pentru marea petrecere, care va avea loc în Turcia, scrie romaniatv.net.

Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, şi turcoaica Sheila s-au căsătorit civil

”Sunt Ionescu, de astăzi”, a spus și Sheila Giafer, devenită Ionescu, după căsătoria civilă cu Bogdan Ionescu la ieșirea de la Oficiul de Stare Civilă.

Mireasa a purtat o rochie albă, lungă, iar în picioare a avut o pereche de pantofi albaştri şi bineînţeles, nu lipsesc bijuteriile, scrie romaniatv.net.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-i demonstreze că flacăra dragostei este puternică. I-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui nu a ratat momentul de a împărți cadoul cu fanii, pe Instagram. ”Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la Lună și înapoi, Mr Ionescu”, a fost mesajul Sheilei. Proaspătiți căsătoriți au petrecut la Mălureni, alături de viitorii socri.

Tânăra lui mireasă, care s-a îmbrăcat cu o rochie albă vintage, lungă până la genunchi și bine mulată pe trupul perfect lucrat, a vorbit cu multă mândrie și emoție despre ziua de astăzi.”Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu. Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este”, a spus și Bogdan Ionescu referitor la petrecerea de nuntă va avea loc pe data de 3 octombrie, în orașul  în care s-a născut mireasa, Istanbul.

Mai precis, la un exclusivisit și scump complex hotelier, Ciragan Palace Kempinski, un palat de istorie de pe malul Bosforului.Cei doi și-au făcut lista de invitați.

Mai mult ca singur, nunta lui Bogdan, fostul ”crai de Dorobanți” va fi unul din marile evenimente mondene ale lui 2020.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în urmă cu patru ani după o căsătorie ce a durat tot patru ani, și au împreună doi copii, Traian Jr, care a împlinit 5 ani, și Sofia Anais (7 ani). Syda a mai avut parte de o nuntă de vis, când s-a căsătorit cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, în 2012. 600 de persoane au petrecut la Palatul Snagov. Foto: spynews.ro


Doliu în lumea muzicii. O celebră cântăreață s-a stins

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre