Simona Ionescu / Redactor Șef

Tania Budi e distrusă. A pierdut cel mai drag suflet

Tania Budi e distrusă. A pierdut cel mai drag suflet
Frumoasa Tania Budi trece prin momente grele. Blonda a rămas fără una dintre cele mai dragi ființe.

Este bulversată și va trece mult timp până să își revină. Tania Budi a rămas fără un suflet la care ținea enorm.

Tania Budi e distrusă. A pierdut cel mai drag suflet

Tania Budi nu se poate opri din plâns. Recent, armăsarul său pe care l-a adorat, Cezar, a murit subit, la doar 11 ani. Vedeta nu-și poate explica cum s-a întâmplat. “A făcut atac cerebral. Nu era bătrân, avea 11 ani. La 11 ani caii sunt în putere, sunt încă tineri. Ei trăiesc și până la 20 de ani. Cezar a fost cam grăsuț, după care a slăbit brusc. Probabil că de asta a avut probleme. Din păcate, la noi în România nu există asistență medicală pentru cai.

În România nu e bine să-ți iei un cal, pentru că nu există aparatură medicală pentru investigații. În pandemie am stat numai cu el la fermă. Am suferit mult după el. Nu mai pot merge la fermă de atunci”, a declarat Tania Budi, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

A suferit un accident grav tot la echitație

Pasionată de echitație, Tania a trecut la începutul anului printr-un moment greu. Aceasta a avut un accident, iar în momentul în care a căzut de pe cal, nu avea casca, motiv pentru care a avut ceva probleme. Blonda și-a pierdut cunoștința și toată lumea s-a speriat îngrozitor.

“La un moment dat, am avut și un accident. Calul a luat-o la galop și am căzut. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc. M-am lovit la cap, mi-am pierdut cunoștința, apoi au fost ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu am mai știut nimic”, a povestit fosta iubită a lui Cătălin Botezatu.

Sursă foto: click, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre