Simona Ionescu / Redactor Șef

Târgul de Paște de la Craiova, pe primul loc în Europa, urmat de cele din Viena,  Zagreb și Milano. Iată ce a făcut primarul Olguța Vasilescu

Târgul de Paște de la Craiova, pe primul loc în Europa, urmat de cele din Viena,  Zagreb și Milano. Iată ce a făcut primarul Olguța Vasilescu
Conform unui clasament întocmit de europeanbestdestination.com, Craiova a fost desemnată European Best Easter Destination, fiind urmată de Viena și Zagreb.

Alte târguri de Paște spectaculoase se află la Roma, Praga, Colmar, Madeira, Edinburgh, Milano și Valleta.

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, s-a întrecut pe sine cu târgul de Paște de anul acesta, care arată cu adevărat fantastic. „Anul acesta descoperiți lumea fantastică a lui Alice în Țara Minunilor în cea mai bună destinație de Paște din Europa!

Mici și mari, craiovenii au ieșit la târgul de Paște

Craiova primăvara înflorește la propriu. Considerată odinioară capitala aristocrației din sudul României, Craiova oferă acum cele mai frumoase peisaje cu flori uimitoare în parcurile, grădinile și spațiile publice. În perioada de Paște și de primăvară, în Parcul Nicolae Romanescu se derulează numeroase proiecte de regenerare urbană”, scrie pe site-ul competiției.

Sute de mii de lalele și alte flori

Parcul Romanescu în care se găsesc sute de mii de lalele și multe alte flori a fost proiectat la începutul secolului al XX-lea de celebrul arhitect francez Édouard Redont, iar în anul 1900 a primit medalia de aur la Expoziția Universală de la Paris din 1900. Parcul este situat în partea de sud a Craiovei și are o suprafață de aproape 100 de hectare.

Bucuria copiilor la târgul de Paște de la Craiova

Ce găsiți la târgul de Paște

Toți cei care ajuns la târgul de Paște de la Craiova se vor delecta cu cele mai frumoase produse handmade de la producători locali și regionali, ateliere și produse tradiționale. Nici copiii n-au fost uitați, aceștia bucurându-se de plimbări cu ponei, un carusel și trenuleț, plus multe alte surprize.

Primarul Lia Olguța Vasilescu, fericită în brațele soțului

Lia Olguța Vasilescu, fericită în brațele soțului

Odată cu deschiderea târgului, Lia Olguța Vasilescu le-a arătat tuturor cât de îndrăgostită este și în acest moment de soțul său, în brațele căruia se simte cea mai fericită femeie. Într-o serie de fotografii distribuite pe rețelele sociale, Lia Olguța Vasilescu apare intim îmbrățișată de un bărbat.

Legătura dintre ei se vede, de la o poștă, e foarte importantă. Edilul Craiovei se simte bine în brațele lui, se simte ocrotită și e fericită, cei doi schimbând gesturi tandre, fără să le pese de cineva. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit în 2019.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre